Urmărește dezbaterea live

Prezentatoare avertizată de o telespectatoare că are cancer la tiroidă! Detaliul șocant

Dana Lascu |
Data actualizării: | Data publicării:

O prezentatoare din SUA a fost alertată de o telespectatoare că umflătura de la baza gâtului ei nu e normală și că e posibil să fie cancer de tiroidă. Ce a urmat e uluitor. 

Victoria Price, prezentatoare de la WFLA News din Florida, a primit la sfârșitul lunii iunie un mesaj șocant de la o telespectatoare. 

„Bună, tocmai am văzut reportajul tău. Ce mă îngrijorează este umflătura de pe gâtul tău. Te rog, verifică-ți tiroida. Îmi aduce aminte de gâtul meu. Umflătura mea s-a dovedit a fi cancer. Ai grijă de tine”, i-a scris Victoriei femeia în cauză. 
Din păcate avertismentul ei s-a adeverit. Jurnalista a aflat că are cancer și, din fericire, a fost prins la timp înainte de a se întinde și în alte zone din organism. 

„Se pare că am cancer. Și îi datorez descoperirea bolii uneia dintre telespectatoarele noastre minunate care mi-a atras atenția. COVID a creat unele întârzieri de diagnostic, dar în sfârșit voi fi supusă unei intervenții chirurgicale pentru a îndepărta tumora, tiroida și câțiva limfonoduli din apropiere. Doctorul spune că se răspândește, dar nu prea mult, și sperăm că aceasta va fi prima și ultima mea procedură. Dacă nu aș fi primit niciodată acest e-mail, nu mi-aș fi sunat niciodată medicul. Cancerul ar fi continuat să se răspândească. Este un gând înfricoșător. Voi mulțumi pentru totdeauna femeii care mi-a trimis acel e-mail, un străin pentru mine. Nu avea nicio obligație, dar oricum a făcut-o. (...) Lumea este un loc în care e greu să trăiești zilele acestea. Nu uita să ai grijă de tine. Aveți grijă unul de celălalt. O să-mi iau câteva zile libere de mâine, dar ne vom revedea curând”, le-a transmis Victoria Price fanilor săi, pe pagina de Facebook.

Prezentatoarea a avut noroc. Biopsia făcută după operație a arătat că boala a fost descoperită la timp și cancerul nu a avut timp să se răspândească. Jurnalista a fost deja externată și se recuperează acasă.

 

"8 On Your Side" isn't just a catchphrase at WFLA. It’s our cornerstone. But the roles recently reversed when I found a...

Publicată de WFLA Victoria Price pe Joi, 23 iulie 2020

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel