PRIMA insulă din Grecia LIBERĂ de COVID. Toți locuitorii au fost vaccinați

imagine cu rol ilustrativ
imagine cu rol ilustrativ

O insulă grecească puțin cunoscută a devenit prima destinație fără COVID din Europa.

Toți locuitorii insulei grecești Kastellorizo au fost vaccinați, iar oamenii spun că abia așteaptă ca turiștii să revină acolo. Pe mica insulă nu este niciun caz de coronavirus în prezent.

Ascunsă într-o parte îndepărtată a Mării Egee, la câțiva kilometri de coasta Turciei, Kastellorizo a vaccinat cu succes toți cei 520 de locuitori împotriva COVID-19, cu prima și a doua doză de vaccin Pfizer.

Din martie anul trecut, un singur caz COVID-19 a fost detectat pe Kastellorizo. Guvernul grec încearcă să protejeze insulele mici care nu au spitale mari, vaccinându-și întreaga populație, scrie Euronews

Localnicii sunt atenți să respecte toate regulile impuse, dar trăiesc mai relaxat având în vedere că insula este liberă de coronavirus. În prezent, oricine ajunge pe insulă trebuie să facă un test rapid.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Friends of Kastellorizo ???????????? (@kastellorizofriends)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel