Fake news demontat de Raed Arafat: „Spitalul Matei Balș e gol”

Angela Sabău |
Data publicării:
Raed Arafat
Raed Arafat

Raed Arafat a demontat un fake news care circulă pe rețelele de socializare și care spune că Spitalul Matei Balș e gol.

Raed Arafat a demontat un fake news conform căruia Spitalul Matei Balș ar fi gol. El a arătat că sunt informații care circulă intens pe rețelele de socializare, dar nu sunt reale. De asemenea, el spune că România a fost ținta unor dezonfărmări în ce privește COVID-19.

„Circulă pe Facebook informații cum că spitalul Matei Balș e gol și că toate astea sunt o bătaie de joc. A circulat intens știrea asta. Eu am luat cifrele de la Centrul de comandă, avem 7.412 pacienți internați cu boală activă și peste 240 în terapiile intensive în țară. Cifra asta de 240, 250, 300. Nu s-a schimbat. Suntem ca la dinţii de fierăstrău. Într-o zi e 300, într-o zi, 230, într-o zi 250. Nu scade! Continuă să fie aşa cifra. Decedează unii, din păcate, intră alţii acolo.

În țară încă nu s-a terminat lupta.

La terapie intensivă la Matei Balș 18 din 18 paturi sunt ocupate. La fel la Babeș, jumătate locuri sunt ocupate, iar la  terapie inensivă, din 9 paturi 5 sunt ocupate cu COVID”, a spus el la Antena 3.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel