Spital important din Capitală, la datorie: Nimeni nu a cedat, avem tot ce ne trebuie, în afară de teste!

Adisa Codruț |
Data publicării:
Medic
Medic

Încercăm să realizăm un echilibru între a proteja viața personalului medical și a nu lăsa pacienții fără tratament, a declarat managerul Spitalului de Urgențe Oftalmologice din București, Marian Burcea, pentru DCNews.

Niciun medic și niciun cadru sanitar nu și-a pus problema demisiei, suntem toți la datorie. Personal, am semnat un jurământ în urmă cu 40 de ani, ca medic și militar, deci nu voi părăsi spitalul indiferent dacă am sau nu mijloace de protecție. Dar, din fericire, nu se pune problema, în acest moment, să nu avem ce ne trebuie. Cu excepția testelor, pe care încă le așteptăm. Am comandat 500 de teste, așteptăm să fie livrate", a spus dr. Burcea.

Citește mai multe pe DC NEWS

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel