Statul la soare ridică temperatura și riști să nu te lase în magazin? Dr Rafila clarifică

Adisa Codruț |
Data publicării:
Plajă la piscină
Plajă la piscină

Pentru că tot s-a dat liber la ștranduri și la mersul la mare din 15 iunie, mulți se întreabă dacă statul la plajă nu cumva ridică într-atât temperatura încât să nu te mai lase să intri la magazin. Prof dr Alexandru Rafila explică

Premierul Ludovic Orban a anunțat că din 15 iunie se vor redeschide: ștranduri și piscine exterioare, săli de fitness, centre de tratament balnear, creșe, grădinițe și after-school-uri, dar și mall-uri (fără restaurante, cafenele, cinema, loc de joacă, sala de jocuri din interior)

Întrebat la o conferință dacă statul la soare, pe marginea piscinei sau la mare, pe plajă, ridică temperatura organismului în așa fel încât am putea fi refuzați la intrarea în magazine, prof dr Alexandru Rafila a tranșat lucrurile.

„Nu, nu. Temperatura nu crește așa. Totuși, noi suntem mamifere cu sânge cald, nu suntem reptile. La reptile se întâmplă fenomenul ăsta. Deci, nu, nu avem niciun fel de problemă”, a spus, râzând, profesorul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel