Tânără de 33 de ani membră în echipa guvernatorului statului Louisiana, răpusă de coronavirus

Angela Sabău |
Data publicării:

O tânără de 33 de ani, membră în echipa guvernatorului statului Louisiana (SUA), a murit în urma complicațiilor cauzate de coronavirus.

O membră de 33 de ani al personalului guvernatorului statului Louisiana a murit din cauza complicațiilor cauzate de coronavirus. April Dunn a lucrat în biroul guvernatorului pe probleme de dizabilitate, potrivit edition.cnn.com.

„Cu inima greu încercată, am jelit pierderea dragei noaste April”, a spus guvernatorul John Bel Edwards într-o declarație, sâmbătă. „A luminat ziua tuturor cu zâmbetul ei, a fost un atu extraordinar pentru echipa noastră și o inspirație pentru toți cei care au întâlnit-o.”

Dunn a ocupat funcția de președinte al Consiliului pentru Dezabilitățile Dezvoltării din Louisiana și a fost parte a statului ca angajator model de muncă, a spus Edwards în declarație.

Edwards a anunțat moartea lui Dunn în aceeași zi în care totalul de decese cauzate de coronavirus raportate în SUA a sărit la peste 2.000. La nivel național, există peste 121.000 de cazuri confirmate.

Louisiana are în prezent mai mult de 3.000 de cazuri, iar cifra crește rapid.

 

Surs, aici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel