Știrile amiezii - 26 iunie. Cele mai importante informații medicale

Florina Pop |
Data publicării:
Știrile zilei
Știrile zilei

DC Medical vă prezintă cele mai importante informații medicale ale amiezii.

Știrile amiezii de 26 iunie:

CNAS: cardul de sănătate redevine obligatoriu - Reprezentanții CNAS anunță că cardul de sănătate redevine obligatoriu cu excpeția consultațiilor la medicul de familie și la specialistul din ambulatoriu. CITEȘTE MAI MULT.

Cum își reglează natural unele femei tensiunea arterială - Reprezentantele sexului frumos își pot controla tensiunea arterială prin creșterea nivelurilor unor celule, susțin cercetătorii. CITEȘTE MAI MULT.

Chirurgia robotică la Sanador. Acad Prof dr Irinel Popescu, la Interviurile DC Medical - Ediție specială, astăzi, de la ora 16.30, a Interviurilor DC Medical. Acad prof dr Irinel Popescu va vorbi despre cum s-a dezvoltat chirurgia robotică în România, dar și în particular, la Spitalul Clinic Sanador. CITEȘTE MAI MULT.

Ce spitale asigură asistența medicală pentru pacienții cu COVID-19. Raport cerut de Ministerul Sănătății - Ministerul Sănătății a cerut DSP-urilor să verifice spitalele ca să vadă care pot fi deschise pentru internări, consultații în ambulatorii și pentru intervenții chirurgicale programate. CITEȘTE MAI MULT.

COVID-19: țara care interzice accesul românilor pe teritoriul ei - Un stat european a hotărât să limiteze accesul românilor pe teritoriul ei din pricina cazurilor mari de infectări zilnice cu COVID-19. CITEȘTE MAI MULT.

FAKE NEWS: incident la Galați, similar cu cazul George Floyd din SUA - Reprezentanții Jandarmeriei Galați reacționează după ce în spațiul public au apărut imagini șli informații legat de cum s-a intervenit la un caz. CITEȘTE MAI MULT.

Sfat pentru o anumită zodie: Weekendul acesta aveți nevoie de odihnă - Astrologul DC News le dă un sfat nativilor dintr-o anumită zodie: să o lase mai ușor cu munca și să se odihnească weekendul ce vine. CITEȘTE MAI MULT.

Cofeina, 7 lucruri care se întâmplă când renunți la ea - Există beneficii asociate consumului de cofeină - cum ar fi funcția de memorie îmbunătățită și, evident, niveluri mai mari de vigilență - dar atunci când oamenii renunță la ea apar efecte secundare. CITEȘTE MAI MULT.

Prof dr Alexandru Rafila: comportamentul public, element critic al reducerii transmiterii coronavirusului. ANALIZĂ - Prof dr Alexandru Rafila, membru în Consiliul Executiv al OMS, a realizat o scurtă analiză a elementelor esențiale în reducerea răspândirii coronavirusului și în lupta contra pandemiei COVID. CITEȘTE MAI MULT.

CNAS, e OFICIAL! Cardurile de sănătate, valabilitate prelungită cu încă 7 ani! - CNAS a anunțat oficial că a fost prelungită cu 7 ani valabilitatea pentru cardurile naționale de sănătate emise până la 31 decembrie 2014! CITEȘTE MAI MULT.

Ultimele informații din focarul de EBOLA, al doilea cel mai mortal din istorie - Bătălia dusă de Congo împotriva celui de-al doilea cel mai mortal focar de Ebola înregistrat în lume este oficial încheiată, a anunțat aseară ministrul Sănătății, Eteni Longondo. Peste 2.200 de oameni au murit. CITEȘTE MAI MULT.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate

Aerosol versus fum

01 mai 2024, 15:45
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel