Un bărbat a căzut în fața metroului în București. A fost scos de pompieri de sub al treilea vagon

Georgiana Ioniță |
Data actualizării: | Data publicării:
 Foto: Metrorex
Foto: Metrorex


Un bărbat în vărstă de 40 de ani a căzut în fața metroului, sâmbătă seară, în stația de metrou Păcii din Capitală. Acesta a fost scos de pompieri de sub al treilea vagon și se află acum la Spitalul Universitar de Urgență București.

 

Bărbatul fost transportat la Spitalul Universitar de Urgență București și se află acum în afara pericolului. Acesta prezintă plăgi multiple, leziuni craniene și fracturi, notează Stirile Protv.

Potrivit ProTv, incidentul a avut loc sâmbătă seară în stația de metrou Păcii, unde bărbatul în vârstă de 40 de ani ar fi căzut în fața metroului, cu câteva secunde că acesta să ajungă în stație. Omul a ajuns sub garnitură metroului și a rămas imobilizat sub al treilea vagon.


Pompierii au ajuns imediat la fața locului și au scos bărbatul de sub metrou. Acesta era conștient însă nu a putut să ofere vreun detaliu privind incidentul.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel