Vlad Voiculescu, după incendiul de la Matei Balș: demisiile ar trebui să aibă legătură directă cu responsabilitățile

Angela Sabău |
Data actualizării: | Data publicării:
Un incendiu puternic a izbucnit la Institutul Matei Balș din București   FOTO: Crișan Andreescu
Un incendiu puternic a izbucnit la Institutul Matei Balș din București FOTO: Crișan Andreescu

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a lăsat să se înțeleagă, în cadrul unei conferințe de presă că, cel puțin deocamdată, nimeni nu va fi demis.

Întrebat despre ce le răspunde rudelor pacienților care și-au pierdut viața în urma incendiului de la Matei Balș și protestatarilor care au manifestat azi în fața Ministerului Sănătății și care i-au cerut demisia, ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, spune că cel puțin deocamdată nimeni nu va fi demis.

„În general, demisiile, respectiv concedierile, ar trebui să aibă legătură directă cu responsabilitățile dintr-un caz sau altul. Evident că nimeni nu e veșnic într-o funcție și nici nu a trebui să fie așa. Echipa noastră a început aici cu mai puțin de o lună în urmă. Problema se pune și cred că așa este sănătos, ca atunci când există o problemă să o privim în față și să vedem care sunt responsabilitățile și responsabilii. În această chestiune, în ceea ce s-a întâmplat ieri de dimineață, această nenorocire, avem nevoie să stabilim responsabilitățile și responsabilii”, a spus el în cadrul unei conferințe de presă.

Ministrul a anunțat, cu această ocazie, o serie de măsuri ce vor fi luate după incendiul de la Institutul Matei Balș.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel