Vlad Voiculescu, după incendiul de la Matei Balș: demisiile ar trebui să aibă legătură directă cu responsabilitățile

Angela Sabău / 30 ian 2021 / 19:59
Un incendiu puternic a izbucnit la Institutul Matei Balș din București   FOTO: Crișan Andreescu
Un incendiu puternic a izbucnit la Institutul Matei Balș din București FOTO: Crișan Andreescu

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a lăsat să se înțeleagă, în cadrul unei conferințe de presă că, cel puțin deocamdată, nimeni nu va fi demis.

Întrebat despre ce le răspunde rudelor pacienților care și-au pierdut viața în urma incendiului de la Matei Balș și protestatarilor care au manifestat azi în fața Ministerului Sănătății și care i-au cerut demisia, ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, spune că cel puțin deocamdată nimeni nu va fi demis.

„În general, demisiile, respectiv concedierile, ar trebui să aibă legătură directă cu responsabilitățile dintr-un caz sau altul. Evident că nimeni nu e veșnic într-o funcție și nici nu a trebui să fie așa. Echipa noastră a început aici cu mai puțin de o lună în urmă. Problema se pune și cred că așa este sănătos, ca atunci când există o problemă să o privim în față și să vedem care sunt responsabilitățile și responsabilii. În această chestiune, în ceea ce s-a întâmplat ieri de dimineață, această nenorocire, avem nevoie să stabilim responsabilitățile și responsabilii”, a spus el în cadrul unei conferințe de presă.

Ministrul a anunțat, cu această ocazie, o serie de măsuri ce vor fi luate după incendiul de la Institutul Matei Balș.

Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy