Voiculescu, mesaj pentru personalul de la Matei Balș și toți cei care tratează pacienți COVID: Lucrul acesta a fost trecut cu vederea

Dana Lascu |
Data publicării:
Poză cu caracter informativ. Medici din secțiile de terapie intensivă COVID - 19. Foto. Spitalul Militar Central / Daniel Iancu
Poză cu caracter informativ. Medici din secțiile de terapie intensivă COVID - 19. Foto. Spitalul Militar Central / Daniel Iancu

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a deschis conferința de presă cu un mesaj pentru personalul medical de la Matei Balș dar și pentru toți cei care tratează pacienți cu  COVID-19. 

„Vreau mai întâi să apreciez efortul celor care au intervenit. Cei care au intervenit înseamnă personalul medical de la Matei Balș, atât în dimineața tragediei, alături de echipele de intervenție, din clădirea cu patru niveluri, pacienții de la ultimele două etaje a fost evacuat de personalul medical și așa au fost limitate consecințele.

Lucrul acesta a fost trecut cu vederea și aș vrea să le mulțumesc în numele instituției pe care o conduc, atât ceea ce s-a întâmplat ieri cât și pentru munca lor din toate aceste luni de pandemie. Mai mult, aș vrea să mulțumesc întregului personal care a avut grijă de pacienții cu COVID-19 în această perioadă. 

Aș vrea să vă spun că sistemul sanitar are păcate vechi și păcatele astea nu sunt de ieri, de alaltăieri, sunt de 30 de ani.

Noi ieri am avut infecții nosocomiale care au făcut ca vieți să fie pierdute, astăzi vorbim despre incendii și despre o pandemie, nu știm ce va veni peste noi mâine”, a punctat Vlad Vloiculescu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel