ZODIACUL PETRECĂREȚILOR: 4 zodii care sunt sufletul petrecerii

Dana Lascu |
Data publicării:
Zodii care sunt sufletul petrecerii. Foto: Pixabay
Zodii care sunt sufletul petrecerii. Foto: Pixabay

Unii oameni s-au născut ca să petreacă și să trăiască în cluburile de noapte! Iată petrecăreții zodiacului, acele zodii care sunt sufletul petrecerii:

Unii oameni adoră să socializeze, să cunoască oameni noi și să fie în centrul atenției oriunde merg și toate acestea le fac în mod natural. Acești oameni s-au născut ca să petreacă și să se distreze! Sunt, cum se spune, sufletul petrecerii, indiferent unde se află. Iată cele 4 zodii din topul petrecăreților: 

Săgetător

Nu poți să nu remarci un Săgetător la o petrecere. Dansează pe mesele de la bar, e mereu în centrul atenției. Ei sunt cei care știu să petreacă din greu și o fac fără efort toată noaptea. Nu  te pune cu ei la but shot-uri, pentru că te vor băga sub masă. Beau și se distrează de parcă e ultima lor noapte, și asta seară de seară. Se mai calmează doar când ajung să aibă copii acasă. 

Leu

Leului îi place să fie centrul atenției și se asigură că merită de asta. Va socializa cu fiecare grup de la petrecere, își va face cunoscută prezența și va fermeca pe toată lumea din cameră cu personalitatea lui irezistibilă și apariția strălucitoare. 

Berbec

Acest semn de foc va fi peste tot când la fiecare petrecere! Știe să petreacă din greu, și pe bune, iar toată lumea din jurul lui se va distra. Energia debordantă și nebunia pe care o aduc Berbecii într-o cameră plină de oameni sunt impresionate și de neegalat.

Gemeni

Un Geamăn nu va rata nicio petrecere. Flirtează, cochetează, interacționează cu fiecare persoană din cameră. Gemenii sunt gazde perfecte pentru petreceri, fac toate conversațiile distractive și ușoare, și emană vibrații vesele la fiecare petrecere la care merg! În plus, sunt excelenți la jocurile de petrecere, așa că poate că n-ar fi bine să concurați cu ei la darts sau la băut shot-uri. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel