12 adevăruri dure despre Taur: nu este chiar atât de posesiv pe cât se spune

Adisa Codruț |
Data publicării:

Iată 12 adevăruri dure despre un nativ din Taur. 

În astrologie, Taurul este al doilea semn zodiacal. Și, la fel ca un taur, personalitatea lui poate fi foarte imprevizibilă.

Taurul te va surprinde cu siguranță cu răbdarea și stabilitatea lui, parând mai echilibrate decât majoritatea celorlalte semne zodiacale. Fiind unul dintre semnele Pământului, se știe că aduc o atmosferă foarte liniștitoare și relaxantă cu oricine sunt.

Taurii sunt loiali, cu picioarele pe pământ, stabili, încăpățânați, ambițioși și duri. Cu toate acestea, ele sunt, de asemenea, cele mai înțelegătoare, răbdătoare și organizate semne.

Din păcate, majoritatea oamenilor tind să se concentreze asupra atributelor lor negative.

Există o mulțime de lucruri care nu-i plac nativului din semnul zodiacal Taur: nesiguranțe, modificări bruște sau complicații. Dar sunt la fel de multe lucruri pe care le iubesc, în special prietenii și familia.

Pentru fiecare slăbiciune a unui semn Taur, există două puncte forte.

În loc să le percepeți ca stereotipul dur și dur, concentrați-vă pe alte trăsături și aflați câteceva nou despre Taur.

1. Una dintre cele mai bune trăsături Taur este atitudinea lor calmă.

Câțiva oameni îl compară pe Taur cu un taur scăpat de control într-un magazin cu porțelan. În general, Taurul este o persoană destul de calmă.

Pământul, elementul lor guvernant, îi ajută să rămână cu piciorele pe pământ și să fie calmi în situații stresante.

Acestea fiind spuse, acest element poate de asemenea, să le facă să fie puțin încăpățânate și să fie frustrate atunci când vine vorba de ieșirea din programul lor obișnuit. Când se întâmplă acest lucru, Taurul ar putea deveni puțin frustrat, dar lucrează foarte mult pentru a evita aceste situații.

2. Slăbiciunea Taurului este percepută ca lene.

A te răsfăța cu lux din când în când nu este mare lucru. Când vine vorba de iubitorul de textile care este Taurul, ar putea rezulta un trair fastuos, de cele mai multe ori. Acestea nu sunt plimbări gratuite, totuși; lucrează extrem de mult pentru a putea trăi genul de viață de care se bucură cel mai mult.

A fi înconjurat de produse și accesorii de înaltă calitate înseamnă muncă și dedicație pentru obținerea acestuia. Taurul își va folosi puterea pentru a se răsfăța cu lucrurile pe care le iubește. Dragostea lor pentru grădinărit, gătit și cam orice lucru la îndemână dovedesc, de asemenea, valoarea lor atunci când vine vorba de dedicarea lor.

3. Dacă Taurul vrea să fie prietenul tău, poate dura ceva timp.

Se pare că Taurul poate să vorbească sau să iasă să ia masa cu tine. Cu toate acestea, nu este cazul să-l consideri prietenul tău, încă.

Taurului i-ar plăcea să petreacă mult timp cu tine, dar trebuie să te cunoască mai întâi. Ei tind să se miște cu prudență, fără a se angaja în ceva pe deplin înainte de a avea câteva gânduri foarte calculate.

Deoarece le place să-și ia timpul necesar, îi poate face pe alții să creadă că sunt excluși sau ignorați. Dacă au puțină răbdare, vor ajunge să-și facă un prieten pe viață. Uneori trebuie doar să fie singuri, și este în regulă.

4. Sunt mai mult decât materialiști, sunt muncitori.

Toată lumea poate aprecia lucrurile mai fine din viață. A avea un dulap plin de haine și accesorii frumoase nu ar trebui să îndepărteze de celelalte aspecte ale Taurului.

Taurul are o etică de muncă foarte puternică. În timp ce decid să cumpere lucruri mai fine, decid, de asemenea, să lucreze din greu, astfel încât să le merite și să împărtășească aceste lucruri cu cei dragi. O garderobă de îmbrăcăminte de designer nu merită dacă prietenii apropiați și familia nu sunt acolo pentru a le împărtăși acestora.

5. De asemenea, Taurul nu este chiar atât de posesiv.

Unii oameni fac parte din zona de confort a taurului. Când au construit acest cerc de oameni foarte importanți, ei devin protectori față de ei.

Când ieșiți cu un Taur sau începeți să fiți prieteni, ei vor doar consistență, siguranță și onestitate în toate prieteniile și relațiile.

Obiectivul lor personal este să se asigure că toți cei de care îi pasă, sunt bine. Când lucrurile se abat de la această direcție, poate deveni puțin intens, dar nativul din Taur este doar îngrijorat de prietenul său. Odată ce veți vedea lucrurile din punctul lui de vedere, va deveni mult mai ușor și vor părea mai puțin posesivi.

6. Taurul va fi mereu acolo pentru tine.

Taurii sunt una dintre cele mai loiale semne și vor face întotdeauna sacrificii pentru cei dragi și îi vor sprijini cu toată puterea lor.

Un Taur este cel mai bun prieten pentru toată viața și nu lasă niciodată acea prietenie să se rupă.

Nu există niciun alt semn care să fie acolo pentru dvs. 24/7 și nu sunt doar dependenți de prietenii lor, dar știu că prietenii lor sunt dependenți de ei la fel de mult, dacă nu chiar mai mult decât ceea ce Taur așteaptă de la prieteni.

7. Taurului îi place de fapt să planifice și să fie la curent.

Taurul nu este întotdeauna un perfecționist leneș și încăpățânat, de fapt, ci îi place să planifice și să organizeze.

Nu le place să planifice lucrurile în ultimul moment sau să fie spontane, deoarece asta îi poate stresa foarte mult. De asemenea, nu le place să nu fie la curent cu privire la ceea ce se întâmplă în viața prietenului lor, deoarece acest lucru îi va face să se simtă lăsați în afară.

8. Taurul are cea mai bună memorie.

Un Taur are întotdeauna cea mai puternică ținere de minte și își poate aminti lucrurile din trecut cu ușurință.

Din păcate pentru Taur, acest lucru poate însemna, de asemenea, că își pot aminti lucruri și oameni din trecut care i-au greșit sau l-au tratat teribil, iar Taurul nu va uita, deoarece pot fi răzbunători.

9. Taurul nu suportă să vadă trădarea.

Acesta este dezavantajul Taurului, deoarece odată ce au lăsat o persoană să intre în viața lui, îi este greu să creadă vreodată că acea persoană i-ar face rău - și atunci când o face, un Taur este zdrobit.

O trădare îl determină pe Taur să dezvolte probleme de încredere și să construiască ziduri în jurul lor. Dacă distrugi încrederea unui Taur, ei nu te vor ierta niciodată după aceea. Odată ce i-ai rupt inima unui Taur, nu se mai poate întoarce la felul în care erai.

10. Taurul poate citi prin tine.

Un Taur va fi întotdeauna capabil să simtă caracterele de la o milă distanță. Ei știu cum să citească oamenii și să identifice persoanele false care ar putea veni în calea lor. Nu apreciază faptul că oamenii vor să știe despre ei înainte ca un Taur să-i poată lăsa să intre în viața lor. Sunt, de asemenea, minunați în a citi adevăratele intenții ale oamenilor și a ști când și dacă ar trebui să aibă încredere în cineva.

11. Un Taur ar trebui să se căsătorească cu un Rac, Scorpion sau Pești.

Ca semn al pământului, Taurul este extrem de realist și dorește stabilitate. Semnele de apă completează foarte bine aceste trăsături, făcându-i mari iubitori ai Taurului, oferindu-le confortul emoțional de care Taurul are nevoie pentru a crea o relație foarte iubitoare și deschisă.

12. Taurul este periculos din cauza temperamentului lui încăpățânat.

Este foarte dificil să facu un Taur să se răgândească, odată ce a luat o decizie. Un Taur se poate găsi adesea argumente aprinse, făcându uneori periculos să-i fii în preajmă, potrivit yourtango.com.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel