3 fete la vaccinare împotriva COVID: mama, fetița și bebelușul din burtică

Florina Pop |
Data actualizării: | Data publicării:
Vaccinare COVID-19. Foto: Pixabay
Vaccinare COVID-19. Foto: Pixabay

O gravidă care va naște în maxim două săptămâni s-a vaccinat la Craiova împotriva infecției COVID. 

O mamă, fetița ei de circa 5-7 anișori și bebelușul care va veni pe lume într-o săptămână-două au fost la Centru de Vaccinare amenajat pe stadionul din Craiova. Mama, Claudia Strîmbeanu, s-a vaccinat împotriva infecției COVID.

”3 fete azi la vaccinare la Centrul de vaccinare Stadionul de Atletism Craiova - mami, fetița cea curajoasă venită să își susțină mama la rapelul cu Moderna și surioara ei care urmează să se nască în 1-2 săptămâni. O poveste despre viață, despre revenirea la normal, despre iubire și tandrețe. O poveste despre emoție și nevoia de siguranță. Vă așteptăm la vaccinare!”, se arată pe pagina de Facebook a campaniei naționale de vaccinare împotriva COVID.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel