4 remedii pentru pielea uscată, făcute-n casă, 100% naturale

DCMedical Team |
Data actualizării: | Data publicării:
Miere și lămâie, efecte benefice
Miere și lămâie, efecte benefice

Stresul zilnic cauzat de activitățile de prin casă sau de frig uscă pielea. Sunt câteva remedii pe care le puteți aplica cu ingrediente din casă, 100% naturale.

Iată 4 remedii făcute-n casă, care vă scapă de pielea uscată:

*  cartofi - radeți 1 sau 2 cartofi mici și înmuiați-i în ulei de măsline timp de douăzeci de minute. Așezați amestecul de cartofi/ulei pe mâinile uscate și lăsați-l să acționeze cel puțin 10 minute, apoi clătiți-vă mâinile.

* ulei de măsline - Aplicați un strat subțire de ulei de măsline pe toată pielea uscată. Acest lucru funcționează bine ca o cremă hidratantă. Puteți încerca uleiul de cocos sau uleiul de avocado, excelente pentru piele.

* miere - un exfoliant din miere și zahăr poate netezi buzele uscate. Mierea funcționează foarte bine pentru buzele crăpate și crăpate. Faceți un scrub rapid combinând miere și puțină zahăr pentru a face o pastă și aplicați-o pe buzele uscate. Faceți-le un masaj ușor, apoi clătiți. Puteți aplica miere pe buze seara și vă veți trezi cu buze mai fine și mai moi. Mierea ajută la calmarea coatelor aspre.

* bicarbonat de sodiu - Încercați să adăugați puțin bicarbonat de sodiu în apa de vase. Este mai puțin dur pentru pielea ta decât săpunul de vase din comerț. Adăugarea bicarbonatului de sodiu la o baie face minuni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel