6 semne că este timpul să închei o relație

Adisa Codruț |
Data actualizării: | Data publicării:
Relație, semne zodiacale
Relație, semne zodiacale

Încheierea unei relații (amoroasă sau amicală) cu cineva la care ții nu este niciodată ușoară. Fie că este vorba de o persoană dragă, un membru al familiei sau de un prieten, alegerea să spui stop relației cu ei poate fi dureroasă. Cu toate acestea, poate fi necesar pentru a te proteja și pentru a avea o viață fericită și mai sănătoasă. 

Iată șase semne că este timpul să renunți la relație și să mergi mai departe:

1. Ai o atitudine diferită 

Dacă observi că vorbești diferit, te comporți altfel sau acționezi diferit în preajma cuiva, probabil că nu te simți confortabil să fii tu însuți. Nu trebuie să te simți niciodată complexat de cum vorbești sau te comporți doar pentru a le face pe plac celor din jurul tău. Dacă nu te acceptă pentru ceea ce ești, nu ai nevoie de ei în viața ta.

2. Nu ești o prioritate pentru el/ea

Dacă ești singurul din gașcă căruia îi place să facă planuri, ar putea însemna că nu ești o prioritate pentru restul. 

3. Nu este de încredere

Când ții la cineva, ai vrea să crezi că te poți baza oricând pe acea persoană. Însă, dacă acest lucru nu se întâmplă, este cazul să închei orice legătură de amiciție sau iubire. 

4. Îți frânge aripile în mod constant

O relație nu poate supraviețui fără încredere. Dacă cineva de care îți pasă te trădează în mod constant sau te minte, este posibil să nu se schimbe niciodată. 

5. Nu te simți liniștit după ce ați vorbit

Fiecare relație trece prin suișuri și coborâșuri, dar, de cele mai multe ori, prietenia învinge. Dacă petreci timp cu cineva care doar te critică, rupe acea relație. 

6. Nu te ascultă activ

Un prieten adevărat ascultă. O persoană care apreciază relația voastră și o prioritizează merită toată stima. În caz contrar, dacă este cu capul în nori, nu ține cont de nevoile tale, nu ai ce căuta în acea relație. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel