A MURIT Cornelia Catanga: Un stop cardiorespirator suprapus cu un Covid-19 a răpus-o

Cătălina Burghelea |
Data actualizării: | Data publicării:

Cunoscuta cântăreață de muzică lăutărească Cornelia Catanga a murit. Vestea tristă a fost dată de artista Mara Bănică, cea care a explicat faptul că Cornelia Catanga a făcut un stop cardiorespirator, care s-a suprapus infecției cu Covid-19. Cornelia Catanga era internată la Spitalul Universitar din Capitală.

”Din pacate, Cornelia Catanga s a prapadit. Sunt impietrita, efectiv. Un stop cardiorespirator suprapus cu un Covid a rapus o, acum o ora, la Spitalul Universitar din Capitala. Dumnezeu sa o ierte!”, a scris Mara Bănică pe pagina sa de Facebook.

Fiul Corneliei Catanga, mesaj emoționant înainte de a muri mama sa

 

”Postez și eu asta , ptr "unii" care se pricep la muzica și au impresia ca muzica s-a terminat la Regi/Regine si asa mai departe... ei le știu pe toate....(hohaveller) stai asa ca nu-i asa... femeia asta care o postez a avut si are un auz fantastic, si când pune mana pe acordeon canta ca bărbații.......numai zic când intra intr-o încăpere face liniște în 2 secunde, oriunde se duce.

Are un TALENT ATAT de MARE încât îmi spune pana si tonalitatile la JAZZ fie ca-i cant, fie ca ascult ceva frumos, care vreau sa împărtășesc cu ea și rămân uluit !!!! Nu o laud ca-i femeia care mi-a dat viata, dar e GREU sa ai super carisma  si sa fii iubita de toti... Dar mai ales de DUMNEZEU !!! Sa ascultam zic eu.. fără prea multa vorbărie..SANATATE !!!!”, scrisese Alex Pădureanu pe 24 martie, cu câteva zile înainte ca mama sa, Cornelia Catanga, să moară.

 

Din pacate, Cornelia Catanga s a prapadit. Sunt impietrita, efectiv. Un stop cardiorespirator suprapus cu un Covid a rapus o, acum o ora, la Spitalul Universitar din Capitala. Dumnezeu sa o ierte!????

Publicată de Mara Banica pe Joi, 25 martie 2021

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel