Bucureștiul NU e ÎNCĂ în scenariul roșu. Purtător de cuvânt Prefectură: „Rata de infectare e de 2,82”

Dana Lascu |
Data actualizării: | Data publicării:
Alerta, coronavirus
Alerta, coronavirus

Bucureștiul nu a intrat încă în scenariul rușu din cauza numărului mare de cazuri COVID-19, a anunțat purtătorul de cuvânt al Prefecturii Capitalei, Mariana Țipișcă, la finalul ședinței Consiliului Municipal

„S-a trecut în scenariul roșu pentru 15 unități de învățământ din Capitală, iar alte 3 unități au trecut din scenariul roșu în scenariul galben. Pe ordinea de zi a fost pusă și analiza situației și a adresei Societății Patronale a Restaurantelor și Cafenelelor din România. Aceasta asociație patronală dorea să fie membru în Comitetul Municipiului București pentru Situații de Urgență. În acest Comitet s-a convenit ca această asociație patronală să fie doar invitată la deciziile Comitetul Municipiului București pentru Situații de Urgență, nu vor participa la vot, dar vor fi invitați punctual atunci când se va discuta o problemă care îi privește în mod direct. (...) Rata de infectare în București astăzi este de 2,82 și 777 de cazuri noi infectați. (...) Restaurantele și cafenele rămân deschise în condițiile legii și cu respectarea strictă a prevederilor și Hotărârii de Guvern 856 din 2020”, a anunțat purtătorul de cuvânt al Prefecturii Capitalei, Mariana Țipișcă. 

Prefectul Capitalei a lipsit de la această ședință. „Domnul prefect este în concediu legal, a arătat purtătoarea de cuvânt, care a refuzat să spună dacă acesta este suspect sau infectat cu COVID-19. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel