Ce formular trebuie să completeze părinții elevilor care vor merge la școală

DCMedical Team |
Data publicării:
Părinții trebuie să completeze un formular   Foto: MS
Părinții trebuie să completeze un formular Foto: MS

Ministerul Sănătății a postat pe rețelele de socializare formularul pe care părinții îl vor completa când elevii vor merge la școală

Pe pagina e Facebook a Ministerului Sănătății au fost publicat formularul pe care părinții trebuie să îl completeze când copiii vor merge fizic la școală.

Formularul prevede consimțământul pentru testarea rapidă a copilului, în situația în care acesta prezintă simptome specifice ale COVID-19. De asemenea, Ministerul Sănătății recomandă în astfel de situații testarea cu test antigen rapid în cabinetele medicale școlare, atunci când acest lucru este posibil.

Formularul pe care trebuie să-l completeze părinții poate fi găsit aici.

De asemenea, un document cu informații revelatoare din ordinul comun al Ministerului Educației și Ministerului Sănătății pot fi găsite aici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel