Coronavirus, ALERTA! Pacientul infectat de la Galați a mers de la Aeroportul Otopeni la Gara de Nord cu AUTOBUZUL 780!

Dana Lascu |
Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV
Teste Covid-19
Teste Covid-19

Pacientul infectat cu coronavirus de la Galați, care a venit din Italia pe 29 februarie, a mers de la Aeroportul Otopeni la Gara de Nord din București, cu autobuzul de pe linia expres 780! Mesaj important pentru BUCUREȘTI, URZICENI, BUZĂU, BRĂILA și GALAȚI!

Bărbatul de 72 de ani din Galați care este infectat cu noul coronavirus Covid-19, care este al 13-lea caz pe teritoriul României, și care a venit în România, cu un avion care a aterizat pe Aeroportul internațional Henri Coandă, a luat autobuzul de pe linia expres 780 pentru a ajunge de la Otopeni lângă Gara de Nord unde este stația de microbuze spre orașul său natal.

Ministerul Sănătății a anunțat deja că șoferului autobuzului 780 i s-a făcut test de coronavirus și urmează să aflăm astăzi dacă este sau nu infectat. 

Reluăm mesajul-atenționare al Grupului de Comunicare Strategică, care se adresează locuitorilor din BUCUREȘTI, URZICENI, BUZĂU, BRĂILA și GALAȚI!

„Având în vedere confirmarea infectării cu noul coronavirus (COVID-19) a bărbatului de 72 de ani din Galați, care este al 13-lea caz pe teritoriul României,

Ținând cont de nevoia de sprijin pentru identificarea rapidă a tuturor persoanelor cu care bărbatul de 72 de ani a intrat în contact după aterizarea pe Aeroportul Otopeni în data de 29 februarie,

Observând faptul că instituțiile de presă pot oferi un suport real în diseminarea informațiilor necesare pentru a preveni răspândirea noului coronavirus (COVID-19),

Vă adresăm solicitarea de a susține demersul autorităților în identificarea persoanelor cu care bărbatul de 72 de ani a intrat în contact, prezentând public următorul apel, cât mai des posibil, până la finalul zilei de luni, 9 martie:

Sunt rugate să se izoleze la domiciliu și să contacteze în cel mai scurt timp autoritățile, la numărul 0744.630.508 (DSP Galați), persoanele care în data de 29 februarie a.c. au circulat spre Galați, folosind microbuzul, cu plecare din București (Gara de Nord).

Sunt vizate persoanele care au folosit cursa cu plecare de la ora 12.15, cu puncte de îmbarcare pe str. Baldovin Pârcălabul și IDM Basarab.
Microbuzul folosit este marca IVECO, de culoare albă, are numărul de înmatriculare B 83 ZAD, și a circulat pe ruta București – Urziceni – Buzău – Brăila – Galați.

Precizăm că această cursă a fost folosită de aproximativ 17 pasageri", se arată în mesajul inițial al Grupului de Comunicare Strategică. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel