Coronavirus: încă o zi cu niciun caz local raportat în China

Adisa Codruț |
Data actualizării: | Data publicării:
COVID-19, infecție
COVID-19, infecție

Niciun nou caz de contaminare locală cu COVID-19 nu s-a înregistrat în China. În schimb, s-au raportat alte 39 de cazuri importate.

Coronavirus, caz. Un bilanț oficial al autorităților chineze arată că luni, 23 martie, nu s-a înregistrat luni niciun nou caz de contaminare de origine locală cu coronavirus, în schimb s-au raportat alte 39 de cazuri importate și 9 decese în oraşul Wuhan.

Potrivit Agerpres, numărul de noi cazuri zilnice a scăzut semnificativ în China în ultimele săptămâni, iar luni, 23 martie, nu s-a anunțat nicio contaminare nouă pentru a cincea zi consecutiv.

Iar pentru a preveni ca persoanele care se întorc în China din străinătate și sunt infectate să răspândească COVID-19, acestea sunt obligate să stea în carantină de 14 zile. De luni, toate zborurile internaţionale către Beijing sunt deviate către alte aeroporturi regionale, unde există controale sanitare sporite și numai acei pasageri testaţi negativ ajung în Beijing.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel