Coronavirus, OMS: Epidemia de Covid-19 poate fi ținută sub control

Dana Lascu |
Data publicării:
Coronavirus,
Coronavirus,

Directorul general al OMS, Tedros Adhanom Ghebreyesus, a explicat astăzi că epidemia de coronavirus poate fi izolată și ținută sub control, dar că pentru asta este necesar un răspuns concertat

Epidemia cu noul coronavirus - Covid-19-, care a pornit din regiunea Wuhan, China, și care se răspândește în continuare în întreaga lume, poate fi izolată și ținută sub control, dar pentru asta este necesar un răspuns concertat din partea guvernelor tuturor statelor, a explicat șeful Organizației Mondiale a Sănătății, la breafingul zilnic susținut de la Geneva.

„Facem apel către fiecare țară să acționeze cu rapiditate, proporțional și cu evidentă hotărâre", a punctat directorul general al OMS, Tedros Adhanom Ghebreyesus.

Acesta și-a exprimat îngrijorarea că „unele țări ori nu au tratat cu suficientă seriozitate, ori au ajuns la concluzia că nu se poate face nimic. (...) Nu este momentul să renunțăm. Nu este timpul pentru scuze. Este timpul să folosim toate mijloacele la îndemână".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel