Coronavirus: Statul american Washington recomandă cetățenilor să muncească de acasă

Coronavirus
Coronavirus

Statul american cu 39 de cazuri de coronavirus confirmate îi sfătuiește pe toți cei 2,2 milioane de locuitori să lucreze de acasă și le recomandă celor peste 60 de ani să rămână în interior. De asemenea, oficialii îndeamnă alegătorii să nu-și lingă buletinele de vot

Locuitorilor din Washington, unde 31 de persoane au fost pozitive pentru coronavirus și nouă persoane au murit, li se recomandă să lucreze de acasă pentru a evita o posibilă expunere la tulpina criminală.

Oficialii de sănătate publică din King County, care include Seattle și găzduiește peste 2,2 milioane de oameni, au cerut întreprinderilor locale să permită angajaților să facă telecomunicații pentru următoarele trei săptămâni, în efortul de a stopa focarul de COVID-19, potrivit DailyMail.

De asemenea, ei recomandă ca grupurile cu risc mai mare - inclusiv persoanele cu vârsta peste 60 de ani, femeile însărcinate și persoanele cu condiții de sănătate subiacente sau sistemele imunitare slăbite - să rămână acasă și departe de adunările sociale mari.

Ultimele recomandări anunțate miercuri au apărut după ce un angajat al sediului Amazon Seattle a fost confirmat cu noul coronavirus, putând expune alte 50.000 de persoane care lucrează la uzină.

Ore mai târziu, oficialii au confirmat că un angajat al biroului Facebook Stadium East din Seattle a avut de asemenea un rezultat pozitiv. Compania a declarat că biroul va fi închis până cel târziu 9 martie.

Districtul școlar Northshore, care servește 22.000 de studenți din județele King și Snohomish, a anunțat miercuri târziu că închide toate cele 36 de școli, după ce un voluntar de la Woodmoor Elementary a fost testat pozitiv pentru coronavirus.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel