COVID-19, doliu: a murit o asistentă de la Boli Infecțioase din Botoșani

Adisa Codruț |
Data actualizării: | Data publicării:
Analize medicale
Analize medicale

O asistentă de 46 de ani de la Boli Infecțioase din Botoșani, unde sunt tratați bolnavii de COVID-19, a murit din cauza acestei infecții respiratorii.

O asistentă din Spitalul de Boli Infecțioase din Botoșani, unde sunt tratați bolnavii de COVID-19, a decedat din cauza noului coronavirus. Anunțul a fost făcut public sâmbătă, 23 mai, de către medicii din Iași. Lenuța Buta avea 46 de ani, fusese diagnosticată cu COVID-19 în urmă cu câteva săptămâni, iar starea ei de sănătate se înrăutățise în ultimele zile. Drept urmare a fost transferată la Spitalul de Boli Infecțioase din Iași.

”Am primit vestea cu o durere nespusă în suflet. Este cumplit când pierdem o viaţă în faţa acestei boli, cu atât mai mult cu cât vorbim de cineva care a luptat chiar cu această boală pentru a trata sute de botoşăneni şi a-i ajuta să scape de COVID-19. Era un foarte bun profesionist. Dumnezeu să o ierte!”, a precizat medicul Monica Adăscăliţei, directorul DSP Botoşani, potrivit Monitorul de Botoșani.

Lenuța Buta este al doilea cadru medical din Botoșani răpus de COVID-19.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel