Cum se îndrăgostește fiecare zodie

Adisa Codruț |
Data actualizării: | Data publicării:

Fiecare poveste de dragoste este diferită. Iată cum se îndrăgostesc zodiile:

Uneori, chiar şi cel mai mic şi întâmplător lucru îți face inima să bată cu putere. Am fost cu toții acolo: în momentul în care un sentiment de admiraţie sau un flirt se transformă în dragoste. 

Iată indiciile care îţi spun că te-ai îndrăgostit de cineva, potrivit zodiei tale:

BERBEC: Când anulează planuri pentru tine - Berbec, îți dorești pasiune mai mult decât orice și vrei să fii întotdeauna prima prioritate a partenerului/ei (la fel cum ești primul semn al zodiacului). Ai toate senzațiile activate când vezi că partenerul tău își anulează planurile doar pentru a petrece timp cu tine. Puncte bonus dacă doar pierzi timpul urmărind un film, apoi vă sărutaţi după o bătaie cu perne.

TAUR: Când vă treziţi împreună şi observi că miroşi a parfumul lui / ei - Taur, semnul tău se referă la simțuri, fie că este vorba de miros, gust sau atingere. Deși s-ar putea să fii precaut în dragoste (cel puțin la început), odată ce simțurile sunt stimulate, te îndrăgosteşti imediat. Când îți dai seama că recunoști mirosul iubitei tale / iubitului tău – și că miroși ca această persoană după ce a plecat – ştii clar că te-ai îndrăgostit.

BALANȚĂ: Când spune 'noi' în loc de 'eu' - Balanță, ești o fire incredibil de romantică și faci mereu din dragoste o prioritate! Parteneriatul vine în mod natural în tine și te simți cel mai bine acasă când cineva este lângă tine. Așa că are sens ca momentul în care îţi face inima să bată mai tare să fie cel în care partenerul/a începe să spună „noi” când vorbește cu prietenii săi sau de planurile de viitor. Nimic nu contează mai mult decât să știi că partenerul tău vede deja o relaţie închegată între voi.

CAPRICORN: Când planifică un viitor cu tine - Capricorn, ai o viziune despre cum vrei să fie viața ta și nu te vei opri până nu o vei realiza. Eşti ambițios și îţi urmăreşti obiectivele cu planuri și acțiuni specifice. Când vine vorba de dragoste, partenerul tău trebuie să aducă ceva pe masă, nu să stea în calea planului tău pe cinci ani. Dar îți deschizi cu adevărat inima atunci când persoana ta specială te ajută să-ți transforme obiectivul în realitate. Fie că îţi sugerează să adoptați un căţel împreună pentru că v-ați dorit întotdeauna unul, să puneți bani deoparte pentru pensie sau să luați măsuri pentru a cumpăra acea casă pe o plajă din Hawaii, te topeşti când persoana ta specială îţi arată că construiește viitorul vostru împreună.

Mai multe puteți citi pe ASTROSENS.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel