Cum își menține Dana Săvuică tenul: Nu trebuie să abdicăm. Își pune amprenta

Monika Baciu |
Data publicării:
EXCLUSIV
dana savuica - FOTO: Instagram@danasavuica
dana savuica - FOTO: Instagram@danasavuica

Dana Săvuică ne-a împărtășit secretul unui ten impecabil. Care sunt trucurile la care apelează fostul fotomodel.

Dana Săvuică a subliniat importanța îngrijirii pielii pe tot parcursul vieții. Ea a evidențiat necesitatea unui ritual zilnic de îngrijire, care să fie susținut de produse potrivite pentru fiecare etapă a vieții.

Dana Săvuică a subliniat, de asemenea, importanța alimentației și a hidratării pentru sănătatea pielii. Ceea ce consumăm zilnic poate influența în mod semnificativ aspectul și sănătatea pielii noastre. Un stil de viață activ și consumul adecvat de apă sunt, de asemenea, aspecte esențiale pentru menținerea unui ten frumos și a unei stări generale de bine.

"Noi, femeile, trebuie să ne îngrijim pielea de când ne naștem, de la adolescență. În afară de ritualul acela de îngrijire zilnic, de la care nu trebuie să abdicăm, trebuie să folosim cremele și produsele care sunt potrivite tenului nostru. 

Și asta este o problemă. La 20 de ani folosești creme care hidratează, sunt light. Când ajungi la 40-50 de ani, folosești creme pe bază de colagen, acid hialuronic, elastină. Trebuie să înglobeze anumite ingrediente care hrănesc pielea și redau elasticitatea. Toate aceste lucruri conduc la o piele sănătoasă.

Și ceea ce mâncăm în fiecare zi își pune amprenta pe pielea noastră. Mișcarea, apa pe care o bem în fiecare zi sunt primordiale pentru un ten frumos, pentru a slăbi, pentru a ne menține un corp armonios", a explicat Dana Săvuică, în exclusivitate la Pastila de Frumusețe de la DC MEDICAL și Spectacola.

Îngrijirea pielii nu ar trebui să fie considerată doar o activitate cosmetică, ci un aspect important al sănătății și bunăstării noastre generale. Cu atenție la produsele pe care le folosim, la alimentație și la stilul de viață pe care îl adoptăm, putem contribui semnificativ la menținerea unei piele sănătoase și frumoase pe termen lung.

Vezi mai multe în VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel