Dr Iosef Koszeghi a murit din cauza COVID-19, după ce a ajutat pacieți din ATI-ul de la Piatra Neamț. DOLIU în MEDICINĂ!

Dana Lascu / 13 dec 2020 / 19:34
Dr Iosef Koszeghi. Foto: Facebook / Coriu Letitia - Veronica
Dr Iosef Koszeghi. Foto: Facebook / Coriu Letitia - Veronica

Medicul Iosef Koszeghi, chirurg și doctor în medicină, a decedat după ce s-a infectat cu COVID-19. Medicul este unul dintre cei care au încercat să salveze pacienți din incendiul de la ATI-ul de la Spitalul Județean PIatra Neamț și care a participat la ancheta de după tragedie, deși știa care sunt riscurile. 

„Cu sufletul îndurerat, vă anunț pierderea grea pe care am avut-o în această zi cernită. Am pierdut cu toții pe medicul Iosef Koszeghi, medic cu o inimă imensă, plină de bucuria vieții și de iubire pentru oameni.

Medic chirurg de excepție, doctor în medicină și în oameni, a plecat dintre noi, din cauza bolii COVID-19. Boala aceasta necruțătoare, a contactat-o în Spitalul din Piatra Neamț, fiind unul din medicii care au ajutat în tragedia exploziei ATI-ului de la Spitalul Județean Piatra Neamț, a ajutat, a participat la cercetări, știind riscul la care se expune.

Am pierdut un om de o înaltă noblețe sufletească, un caracter puternic, și un mare medic.

Datoria de medic ne cheamă la orice vârstă să ne ajutăm pacienții, dar în acest sistem, nu mai reușim să trăim nici o minimă retragere la pensie, desconsiderați de o bună parte a societății, ne plângem noi între noi, și rămânem singurii devastați de dramele pe care le suferim chiar noi, în această grea misiune de a fi doctor.

Odihnească-se în pace!”, a scris dr Letiția-Veronica Coriu, pe pagina sa de Facebook. 

 

Articole Recomandate
Get it on App Store Get it on Google Play

Citite săptămâna aceasta


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy