Fiica lui Florin Salam, probleme de sănătate după ce și-a pus silicoane: Am ținut gheață pe ei. Sunt extrem de umflați

Betty Blue. Captură video youtube/ Kanal D
Betty Blue. Captură video youtube/ Kanal D

Fiica lui Florin Salam a dezvăluit cum se simte, după operația suferită de la nivelul bustului.

Fiica lui Florin Salam a devenit mamă la 18 ani, pe 1 octombrie 2018 și și-a numit fiul Matthias Ștefan, după regretata sa mamă, Ștefania, care s-a stins din viață când aceasta era mică. Betty Vișănescu, cunoscută sub numele de scenă Betty Blue, a luat decizia să își facă o transformare corporală, la 4 ani de când a devenit mamă.
Tânăra și-a lăsat bustul pe mâna medicilor. Aceasta a trecut printr-o intervenție chirurgicală numită Mastopexia,  (liftingul mamar), mai precis, o intervenție chirurgicală de ridicare și remodelare a sânilor.  În cazul artistei, ea având în mod natural un bust generos, sarcina și alăptarea au grăbit procesul de transformare al sânilor. De asemenea, ea a optat și pentru un implant mamar, astfel încât să își păstreze dimensiunea bustului.

 

 Invitată în emisiunea Teo Show, de pe Kanal D, artista a povestit faptul că a luat această decizie dintr-o necesitate, corpul ei suferind modificări după ce a devenit mamă. 

"Eu aveam sânii mari, doar că erau foarte lăsați. Am ținut gheață pe ei pentru că au fost și sunt extrem de umflați. Spre deosebire de alți pacienți  sau prietene, eu am fost foarte bine. Am avut și eu dureri, dar la două ore după operație m-am ridicat din pat și mergem prin spital, nu mai aveam răbdare. Nu-mi place să fiu liniștită, voiam să socializez. Am ridicat mâinile, domnul doctor m-a certat foarte tare. Mi-a spus că o să mă bată.", a spus Betty Vișănescu, în emisiunea de pe Kanal D, potrivit Spectacola

Betty Vișănescu nu a respectat indicațiile medicului

Chiar dacă această operație necesită o amplă recuperare, cântăreața spune că ea nu a respectat întocmai sfatul medicului. 

"Pe 1 iunie este nunta tatălui meu și a Roxanei. L-am sunat pe domnul doctor și i-am spus că atunci renunț la bustieră. Mi-a zis că nu și să nu dansez. Rochia este pregătită, nu e gata. Dar îmi doresc foarte mult să arate foarte bine. 

Eu fumez și nu m-am putut abține și am tot fumat, dar doctorul mi-a zis să nu fac asta. Nu m-am putut abține și am tot fumat. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că se recuperează foarte bine, nu știu cum s-a făcut să fiu bine.", a mai dezvăluit ea.

Citește continuarea pe Spectacola

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel