Horia Moculescu, primele declarații despre starea sa de sănătate: „Am niște probleme, o boală de plămâni din cauza fumatului”

Angela Sabău |
Data publicării:
Descriere foto: Horia Moculescu, captura foto EVZ
Descriere foto: Horia Moculescu, captura foto EVZ

Horia Moculescu a oferit primele declarații despre starea sa de sănătate. Marele artist suferă de o boală de plămâni. 

Horia Moculescu are mari probleme de sănătate din cauza fumatului excesiv timp de 42 de ani. Marele artist a fost diagnosticat cu o boală la plămâni și face un tratament pentru a crește nivelul de oxigen. Horia Moculescu nu se află internat în spital, iar starea lui de sănătate este una bună. 

Horia Moculescu a declarat că a fumat timp de 42 de ani câte 70 de țigări pe zi și regretă enorm că a picat pradă acestui viciu. Compozitorul s-a lăsat de fumat în urmă cu 20 de ani, dar problemele de sănătate nu îi dau pace nici acum. 

„Am niște probleme de BPOC, înseamnă o boală de plămâni din cauza fumatului excesiv de pe vremuri. Nu mai fumez de 20 și ceva de ani. Trebuie să-mi completez oxigenul cu oxigen dintr-un aparat. Asta este tot. Nu sunt internat. Am fost numai să-mi fac un CT'', a mărturisit Horia Moculescu la Antena Stars.

Nidia Moculescu, fiica marelui compozitor Horia Moculescu, a anunțat, în urmă cu un an,  că tatăl ei a fost diagnosticat cu Bronhopneumopatie Obstructivă Cronică (BPOC).

Citește continuarea pe Spectacola și află ce sune fiica artistului despre starea lui de sănătate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel