Horoscop 12 iulie 2021: zodia care se îndrăgostește. O alta trece prin schimbări majore

DCMedical Team |
Data actualizării: | Data publicării:
Cele 4 zodii din care sunt cele mai bune neveste. Foto: Pixabay
Cele 4 zodii din care sunt cele mai bune neveste. Foto: Pixabay

Horoscop 12 iulie 2021. O zodie are șanse să se îndrăgostească, în timp ce alta va trece prin schimbări majore. 

Horoscopul pentru 12 iulie este prezentat de Antena 3

Berbec

Nativii din Berbec se pot îndrăgosti luni sau pot face cunoştinţe noi. Chiar dacă nu se vor lega noi relaţii, e bine să profitaţi de magia cosmică ce apare în viaţa voastră amoroasă. Venus se strecoară în brațele lui Marte, creând un mediu senzual, precum și unul care oferă o energie creativă abundentă.

Taur

Planeta voastră conducătoare, Venus, se întâlneşte cu Marte, iar această asociere vă va ajuta să clarificaţi probleme recente care au avut loc în familie. Nu este exclus nici ca luni, chiar de la început de săptămână, să vă bucurați de un impuls energetic crescut și să aveţi succes pentru orice proiect care necesită multă forță de muncă.

Gemeni

Gemenii au astăzi o zi plină de energie şi optimism. Planeta voastră conducătoare, mesagerul Mercur, se întâlneşte cu Jupiter, care insuflă credință. Această conjuncţie vă ajută să vă bucuraţi de talentele voastre și să le puneți în lumina reflectoarelor. În plus, este o zi ideală pentru a urmări vise mari și a progresa la locul de muncă. Pe plan sentimental, aveţi parte de romantism.

Rac

Racii dau dovadă de un fler artistic de invidiat, pe care îl pot aplica cu mare succes în aceste zile. Este şi perioada în care calităţile voastre vă vor face să străluciţi. La nivel planetar, Mercur, preocupat de comunicare, se aliniază cu Jupiter, cedea ce vă va aduce multă carismă.

Leu

Toți ochii sunt ațintiți astăzi asupra nativilor. Sub influența Lunii, vă veți recâștiga încrederea de sine și vă va fi mai ușor să vă manifestați extrovertit și lipsit de griji. Totuși, influența conjugată a Lunii și a lui Saturn ar putea atenua elanul relațiilor. 

Fecioară

Fecioarele își caută îndrumarea sub semnul lui Mercur, care pleacă din Gemeni și se deplasează spre Rac, unde va rămâne câteva săptămâni. Această tranziție vă va determina să vă concentrați mai puțin pe aspectele legate de carieră și mai mult către colectivitate și legăturile cu prietenii. Pentru a vă bucura de această zi, vi se recomandă o abordare relaxată și introvertită.

Balanță

Nativii din Balanță sunt, și ei, afectați de tranzitul celest al lui Mercur însă Balanțelor li se ameliorează, cu această ocazie, reziliența mentală necesară succesului în carieră, dar și capacitatea de a vorbi în public. Altfel, sub influența lui Saturn, se impune o reevaluare a proiectelor creative și a angajamentelor romantice.

Scorpion

Scorpionii nu se pot desprinde astăzi de gândurile la planurile de carieră și vor să aducă necesarele corecții pentru a ajunge acolo unde și-au propus. Influențele conjugate ale Lunii și ale lui Saturn îi vor ajuta să-și reconsidere planurile. În plus, cu un tonus mental revigorat, Scorpionii vor fi tentați să se implice în aventuri educaționale.

Săgetător

Astăzi veţi pierde suficient de mult timp, dar şi energie, pentru a face anumite schimbări la felul în care arătaţi. Fie veţi merge la cumpărături, fie vă gândiţi la o schimbare de look, să vă vopsiţi părul sau chiar să vă schimbaţi freza. Ţineţi foarte mult, cel puţin în ultima perioadă, la felul în care arătaţi. Nu uitaţi, totuşi, să fiţi voi înşivă şi să nu încercaţi să vă daţi ce nu sunteţi.

Capricorn

Trebuie să vă scoateţi din minte cuvintele: Nu se poate; Nu pot; Nu voi reuşi. Este luni şi este timpul să începeţi săptămâna cu o atitudine pozitivă. Amintiţi-vă că doar energiile pozitive atrag lucrurile bune. Dacă veţi continua să fiţi negativişti, nu vi se vor întâmpla lucruri bune niciodată, oricât de mult vă doriţi şi vă rugaţi să vi se întâmple.

Vărsător

Veţi reuşi imposibilul, în ciuda faptului că plecaţi cu şansa a doua şi nici chiar voi nu credeaţi că veţi reuşi. Tot ce contează pentru voi este să participaţi şi să adunaţi cât mai multe informaţi şi cât mai multă experienţă. Succesul va veni mai repede decât vă aşteptaţi şi veţi fi felicitaţi de toţi cei care vă cunosc.

Peşti

Este natural, cel puţin pentru voi, să vă testaţi limitele şi să trageţi şi cei din jurul vostru pentru a duce la bun sfârşit un proiect sau un plan. Nu vă agăţaţi de oamenii din trecutul vostru cu care nu mai aveţi nicio legătură în prezent. Eliberaţi-vă şi continuaţi-vă călătoria în această lume şi veţi fi mult mai fericiţi şi de succes.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel