HOROSCOP 12 iunie: Berbec, Taur, Leu, Balanță, Capricorn, Pești. Zodiile care vor fi înșelate sau trădate

Dana Lascu |
Data publicării:
Zodiacul infidelilor. Foto: Pixabay
Zodiacul infidelilor. Foto: Pixabay

HOROSCOP 12 iunie: Nativii unor zodii vor avea azi mult de furcă cu cei din jur: unii vor și înșelați, alții trădați sau trișați. 

HOROSCOP 12 iunie: 

Berbec

Berbecii trebuie să aibă grijă cu persoana iubită. Există posibilitatea să vă înșele, să plece din viața voastră sau să se mute în altă țară. Indiferent de veștile pe care primiți, cu cât treceți mai ușor peste ele, cu atât mai repede veți găsi persoana potrivită.

Taur

Și Taurii pot fi păcăliți azi... de un bărbat. Pot apărea dezechilibre în plan financiar, așa că fiți atenți ce semnați sau cui dați bani.

Leu

Leii pot avea mici probleme cu persoanele mai tinere sau copiii, așa că musai trebuie să apeleze la răbdare. Concentrați-vă mai bine pe partea birocratică unde totul merge ca pe roate.

Balanță

Nativii Balanță trebuie să fie atenți la comunicare. Va trebui să dați mai multe explicații decât vă doriți, așa că includeți și răbdarea în ecuație.

Capricorn

Capricornii dau dovadă de diplomație și spirit civic, iar asta îi ajută în special în relațiile de prietenie sau de iubire. Este un moment bun să rezolvați orice neînțelegeri, notează  ObservatorNews.ro.

Pești

Iar Pești sunt prinși într-un joc de putere, unde vor da dovadă de intuiție în deciziile pe care le iau. Aveți abilitatea de a vă înțelege cu cei din jur indiferent de divergențe, așa că veți obține rezultate bune.

Ce zodie are astăzi un noroc chior, aflați AICI. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel