HOROSCOP: 4 zodii care iubesc lucrurile înfricoșătoare. Nu se tem de fantome, dar pot fi terifiați de un șoricel

Angela Sabău |
Data actualizării: | Data publicării:

Iată patru zodii car adoră să se uite la filme sau să asculte povești de groază. 

Dacă ideea ta de întâlnire perfectă include un film de groază și un bol de floricele de porumb, există șanse să fii un fan al lucrurilor înfricoșătoare. Dacă poveștile înfricoșătoare vă atrag atenția și nu puteți să nu inventați povești false cu fantome doar pentru că este ceva ce vă place cel mai mult, există șanse ca astrologia să aibă un rol de jucat în asta.

Deși mulți pot pretinde că sunt iubitori de lucruri înfricoșătoare, doar câțiva sunt cu adevărat. Iată semnele zodiacale care iubesc lucrurile înfricoșătoare, conform astrologiei.

Gemeni

Gemenii sunt iubitori de filme de groază. Orice e înfricoșător, îi atrage și nu îi va deranja să exploreze mai multe despre asta. Fie că este vorba de locuri care vorbesc despre povești de groază sau filme care îți fac pielea de găină, un nativ din Gemeni nu ar spune niciodată nu.

Capricorn

Capricornii nu pot rezista la orice care vorbește despre groază. Tânjesc la lucruri care au în spate povești ciudate. Pentru ei, este ca o aventură, pentru că sunt oameni neînfricați și îndrăzneți. Nu există nimic care să le dea un coșmar, doar eșecul o face.

Rac

Fie că este un conac bântuit sau un loc de joacă înfricoșător, un Rac va fi întotdeauna pregătit pentru o călătorie înfricoșătoare. Îi poți câștiga împărtășind poveștile tale adevărate înfricoșătoare sau invitându-i la o petrecere de Halloween. Sunt sălbatici și de aici vine dragostea pentru horror. Deși poate părea ciudat pentru oricine, asta vor spune mulți Raci.

Vărsător

Vărsătorii sunt stăpâni ai lucrurilor înfricoșătoare. Fie că este vorba de capacitatea lor de a explora locuri bântuite sau de a povesti povești de groază fără cusur, este ceva care le vine în mod natural. Nu se tem de fantome, dar cu siguranță le va fi frică de șoarecii care se plimbă liniștiți în camera lor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel