Horoscop ianuarie 2022 - bani, carieră, sănătate, dragoste: previziuni pentru toate zodiile

Adisa Codruț |
Data publicării:
Zodii ambițioase
Zodii ambițioase

Horoscop ianuarie 2022. Taurii sunt de neînvins, Racii vor avea mai multe responsabilități profesionale.

Horoscop ianuarie 2022. Previziunile astrologului:

Berbec (21 martie - 19 aprilie) - Dacă mai existau îndoieli cu privire la capacitatea ta de a face față loviturilor, în luna ianuarie vei dovedi că ești formidabil și imbatabil. Vei fi provocat de un coleg de serviciu care se pare că este foarte gelos pe tine și pe întreaga ta viață. Nu poți face nimic pentru această persoană, deoarece s-a hotărât să îți domine mediul cu toxicitatea sa. Odată cu sosirea celei de-a doua jumătăți a lunii, această problemă va dispărea, lăsându-te pe tine să cureți mizeria lor. Cu toate acestea, ești sănătos și nu lași ca problema altcuiva să devină a ta. Ești puternic și capabil să vezi gelozia lor ca pe o problemă a lor și nu a ta.

Taur (20 aprilie - 20 mai) - Este aproape ca și cum nimic nu te poate opri luna aceasta, Taur. Anul trecut a fost greu pentru tine, dar cu siguranță ți-ai învățat lecțiile! În ianuarie s-ar putea să fi auzit de cineva care a făcut posibile acele lecții, în toate modurile greșite. Primul tău act va fi să blochezi și să ții la distanță această persoană, astfel încât să nu poată intra în spațiul tău sacru. Nu te simți obligat să permiți oamenilor să te încarce,  așa cum s-ar putea întâmpla pe parcursul acestei luni. Le vei arăta ușa, imediat. Sunteți echilibrați și stăpâni pe voi și acum știți că iubirea de sine este succesul în orice problemă.

Gemeni (21 mai - 20 iunie) - Dacă te lași dus de partea întunecată, vei sfârși prin a-ți strica luna, ceea ce înseamnă, în esență, că dacă te-ai simțit deprimat, fă tot ce îți stă în putință pentru a ieși din această stare. Cere ajutor și află că nu ești singur, niciodată. Pe măsură ce vă adaptați la noul an, profitați de luna ianuarie pentru a restabili ceea ce înseamnă cel mai mult pentru dumneavoastră. Acesta este un moment bun pentru a vă pune întrebări importante. Care sunt prioritățile tale și ce faci pentru a le aduce în prim-plan pe lista ta de acțiune? Este posibil să fii încă "în retragere", dar viața te cheamă, Gemeni, și va trebui să ieși și să o trăiești.

Rac (21 iunie - 22 iulie) - Ianuarie vine în liniște și pleacă în forță pentru tine, Rac, pe măsură ce responsabilitățile profesionale cresc. Este o lună surprinzător de benefică pentru tine, deoarece vei primi fie o mărire de salariu, fie un fel de promovare. Recunoștința guvernează lumea ta în această lună, deoarece multe lucruri pozitive vin în calea ta.  Ești destul de conștient de faptul că nu este întotdeauna atât de bine, așa că te simți recunoscător pentru momentele bune. Starea ta mentală este bine echilibrată și ai sentimentul că ești capabil de orice. Acest lucru durează întreaga lună. Încrederea în sine este la cote înalte și se va manifesta prin siguranța locului de muncă și atingerea obiectivelor personale.

Leu (23 iulie - 22 august) - Vei fi confruntat de partenerul tău în această lună, Leu. Ai încercat să eviți această confruntare în cea mai mare parte a anului 2021, dar știi, de asemenea, că trebuie să te prezinți în fața preocupărilor partenerului tău și, de asemenea, știi că preocupările lui te implică pe tine și comportamentul tău. Nu ai simțit niciodată nevoia să te schimbi, iar compromisul este chiar sub nivelul tău, dar va trebui să înfrunți acum, Ceea ce credeți că este atât de înfricoșător durează câteva minute și apoi se termină. Ceea ce rămâne este planul de îmbunătățire, iar acesta este cu siguranță ceva la care poți interveni.

Fecioară (23 august - 22 septembrie) - Îți este greu să crezi că luna aceasta va fi diferită de luna trecută, pentru că de fiecare dată când încerci să te prefaci, nu prea reușești atunci când încerci să te convingi că totul este pur și simplu minunat. Ei bine, lucrurile nu sunt minunate, dar asta nu înseamnă că nu pot fi. Luna aceasta te vei confrunta cu propria negativitate, urmărind cum te afectează pe tine și propria sănătate. Nu-ți place să te gândești că există o legătură între corp și minte, însă luna aceasta te va face să privești mai profund acest concept.

Mai multe puteți citi pe Spectacola.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel