Juratul de la Chefi la Cuțite vine cu o variantă inedită pentru micul dejul. Cătălin Scărlătescu spune că omleta pe care o prepară el, îți dă „zvâc” pentru a începe ziua în forță.
Pentru a obține titlul de Maestru al Micului Dejun în fața lui Cătălin Rizea, soțul artistei Adda, chef Scărlătescu a dezvăluit ingredientul secret pe care îl adaugă în omletă.
„Cătă, notează rețeta asta de omletă! Surprinde-o pe Adda într-o dimineață din timpul săptămânii și în weekend plecăm la pește. Nu-mi permit să te învăț o rețetă de omletă care să nu fie superbă. Nimeni nu pune în omletă ardei iute. De ce e nevoie ăsta? Îți dă un zvâc și pleci rachetă să muncești. Folosim așa: ardei iute, ceapă verde, ouă și margarină.Nu exagerați cu ardeiul iute, dar dacă vrei să ai o zi fantastică, fabuloasă și foate iute, încearcă ardeiul ăsta. Folosim doar partea albă a cepei. (…) Nu uitați de sare și de piper. Iubesc piperul. Eu pun din abundență, voi cât vă doriți voi”, a spus chef Cătălin Scărlătescu pe Instagram, potrivit Spectacola.ro.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News