Interpretul George Finiș a murit din cauza COVID-19. DOLIU în muzica populară!

Dana Lascu |
Data actualizării: | Data publicării:
George Finiș. Foto: Facebook / pagina oficială
George Finiș. Foto: Facebook / pagina oficială

Cunoscutul interpret de muzică populară George Finiș, care era internat de la sfârșitul lunii martie, a decedat în această dimineață din cauza COVID-19, la Spitalul Judeţean Suceava.

Solistul George Finiș, în vârstă de 61 de ani, era internat de trei săptămâni cu o formă gravă de infecție cu coronavirus. Inițial s-a tratat de COVID-19 acasă, timp de o săptămână, la indicațiile medicului de familie. Dar solistul nu a răspuns la medicație, starea i s-a agravat ușor și când saturația de oxigen i-a scăzut la 80, medicul de familie i-a recomandat să se interneze în spital.

A fost internat pe 25 martie, la Spitalul Judeţean Suceava, dar nici la tratamentul administrat de medicii la Boli Infecțioase nu a răspuns. Pe 31 martie i s-a schimbat tratamentul și din 2 aprilie era transferat la ATI, ventilat non-invaziv, însă era conștient și cooperant, notează Monitorul de Suceava.

De pe 13 aprilie starea lui de sănătate s-a degradat și mai mult, iar pe 15 aprilie a fost intubat. În această dimineață, din păcate, a decedat. 

Solistul spunea că s-a îmbolnăvit la serviciu, pentru că unii dintre colegii săi nu au respectat regulile de prevenire a infectării.

„Am avut colegi care nu prea au respectat măsurile și de la unul la altul s-a dus. De la o colegă, la un coleg, la un coleg”, mărturisea George Finiș, într-un interviu acordat la începutul lunii. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel