Latura întunecată a zodiei tale

Adisa Codruț |
Data publicării:
Partea întunecată a zodiilor
Partea întunecată a zodiilor

Fiecare zodie are o parte întunecată. Iată care este aceasta pentru fiecare zodie în parte.

Cei mai mulţi pasionaţi de astrologie caută să afle cât mai multe detalii despre semnele zodiacale care îi reprezintă şi nu de puţine ori ochii pică pe cele mai plăcute aspecte despre acestea. Dar nu este un secret că fiecare persoană are şi o latură întunecată prin urmare, nici zodiile nu sunt o excepţie. Latura întunecată poate fi reprezentată de lucrurile pe care vrem să le ascundem la noi sau de lucrurile pe care le facem inconştient şi care îi irită pe cei din jurul nostru, deşi noi nu intenţionăm acest lucru. Află care este partea ta întunecată din acest articol recomandat de The List.

Aşa cum este posibil ca semnul zodiacal să poată indica unele dintre cele mai mari atuuri, poate, de asemenea, să şi avertizeze asupra unor slăbiciuni la care ai putea fi predispus. Totuși, învățarea despre acestea nu este neapărat un lucru rău. Cunoașterea laturii tale întunecate, la urma urmei, este primul pas către depășirea ei.

Partea întunecată a semnelor de foc

Berbecul, Leul și Săgetătorul sunt semnele de foc ale zodiacului, ceea ce înseamnă că focul este elementul lor de conducere. După cum Elite Daily descrie aceste semne ale horoscopului, acestea pot fi calde, ispititoare și de-a dreptul incitante - dar au și aspectele lor mai puţin minunate.

Dacă ești Berbec, poți fi foarte impulsiv (ceea ce nu este întotdeauna un lucru bun) și, de asemenea, nerăbdător (lucru bun că începem cu semnul tău). După cum subliniază The Mind's Journal, Berbecul este considerat cel mai tânăr dintre semne (ciclul zodiacal de 12 luni începe în primăvară, iar Berbecul este primul) și, ca urmare, Berbecii sunt, de asemenea, uneori imaturi.

Dacă ești un Leu, s-ar putea să fii oarecum zadarnic și egoist, sau chiar de-a dreptul arogant, în timp ce Săgetătorii vor să spună adevărul până la punctul în care poate chiar să doară - lipsit de tact este cuvântul pe care îl căutăm. Puteți, de asemenea, să fiți oarecum ‚atotştiutori’ și puteți tinde să vă plictisiți cu ușurință.

Partea întunecată a semnelor de pământ

Un element conducător al pământului înseamnă că Taurii, Fecioarele și Capricornii sunt foarte raţionali, sensibili și fiabili - și nu la fel de plictisitori pe cât par, deoarece, de asemenea, tind să fie înțelepți și grijulii și se spune că sunt mari grădinari, bucătari și chiar iubiți. Cu toate acestea, fiecare semn de pământ are propriul său dezavantaj.

Ca Taur, cea mai proastă calitate poate fi o tendință spre încăpățânare. Sunteți, de asemenea, destul de posesiv și nu sunteți prea priceput la a împărţi cu ceilalţi (poate că ați fost bolnav când au predat acea lecție de viață la grădiniță). Mai mult, dragostea ta pentru lucrurile fine şi scumpe te poate face oarecum leneș și auto-îngăduitor.

Dacă ești Fecioară, Legea Atracției spune că sunteți mai critic decât orice alt semn și, de asemenea, sunteți prea perfecționist pentru binele dvs. (sau al altcuiva). De asemenea, ai o cantitate serioasă de pesimism în tine.

Dacă te-ai născut sub semnul Capricornului, a fi un obsedat de control poate fi cea mai mare problemă a ta - sau cel puțin o problemă pentru oricine trebuie să-ți facă față. Puteți fi, de asemenea, oarecum un profitor și sunteți predispuși la derutări negative - deși poate o carieră în politică sau radio ar putea fi în cărțile tale.

Citește continuarea pe Astrosens și află care este partea întunecată a celorlalte semne zodiacale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel