Lisa Bonet, secretul tinereții. Alimentul celebru pe care-l mănâncă CRUD. Mulți s-ar strâmba să audă asta

Lisa Bonet Foto: Instagram Lisa Bonet
Lisa Bonet Foto: Instagram Lisa Bonet

Lisa Bonet dezvăluie rețeta cu ajutorul căreia își menține fizicul de invidiat. 

Toate vedetele de la Hollywood caută secretul tinereții veșnice, iar frumoasa actriță Lisa Bonet se pare că l-a și găsit. Deși are 54 de ani, vedeta arată ca o adolescentă și are un corp de invidiat. Spre deosebire de alte celebrități, care apelează imediat la operațiile estetice, Lisa Bonet a declarat faptul că, în cazul ei, stilul de viață sănătos este secretul, precizează The Things, potrivit Spectacola.

Iată ce o ajută pe actriță să se mențină tânără:

1.Este foarte atentă cu ceea ce mănâncă

Lisa Bonet nu este una dintre persoanele care să împărtășească prea multe detalii despre viața sa, însă actrița le-a dezvăluit fanilor care este dieta ei sănătoasă. Aceasta a spus faptul că mâncarea pe care o consumă se bazează, în principiu, pe alimentele cu o valoare mare nutritivă.

2. Preferă alimentele organice și integrale

Actrița alege întotdeauna să mănânce alimente integrale, crude, dar nu în ultimul rând, organice. Nu este singura care are acest obicei. Lenny Kravitz, fostul ei soț, are fix aceleași preferințe alimentare.

3. Ridică greutăți la sală

Și cum un corp tonifiat nu se câștigă fără multă muncă, Lisa Bonet este foarte atentă la acest aspect. Actrița nu doar că face sală, dar execută exerciții fizice cu ajutorul greutăților. Acest lucru se observă din plin în toate aparițiile ei, unde își expune corpul.

4. Secretul din dieta Lisei Bonet 

Vedeta are totuși și unele alegeri atipice, când vine vorba de mâncare. Aceasta a dezvăluit faptul că obișnuiește să mănânce unt crud, neprocesat, pentru că în acest fel își menține toate mineralele și vitaminele, pe care în alt e condiții, nu le-ar avea.

5. Face zilnic sport 

Lisa Bonet consideră că sportul este foarte important pentru un corp de invidiat și, tocmai din acest motiv, își face zilnic timp pentru exerciții fizice. 

6. Face yoga

Tot pentru a-și menține mușchii tonifiați, Lisa Bonet a recurs și la yoga. Participă la astfel de ore cel puțin o dată pe săptămână, iar atunci când are timp, chiar și de mai multe ori. Face acest lucru atât pentru corp, cât și pentru mine, potrivit actriței.

7. Nu consumă gluten

Glutenul a fost eliminat complet din dieta Lisei Bonet, dar nu pentru că ar suferi de intoleranță la gluten. Actrița a luat voit această decizie, pentru o dietă cât mai sănătoasă.

Citește mai departe AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel