(P) De ce este important controlul diabetului?

DCMedical Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Organismul uman este că un mecanism care funcționează perfect doar atunci când toate organele sunt sănătoase. Deseori din cauza alimentației sau a unui mod de viață nesănătos – unul dintre "motorașe" ne da de știre că ceva nu este în regulă.

 

Din păcate bolile de nutriție ne afectează viață de zi cu zi, chiar dacă aparent nu este nimic grav. Diabetul zaharat este una dintre bolile cu care se confruntă din ce în ce mai mulți oameni, chiar și copiii. Acesta se caracterizează printr-o valoare crescută a glicemiei în sânge, ce afectează întreg organismul și toate organele sale. 

Pentru a menține nivelul de zahăr din sânge la un nivel normal este important să fie verificat zilnic: dimineață, pe stomacul gol și la 2 ore după masă. Controlul diabetului poate fi realizat ușor cu ajutorul unor dispozitive electronice portabile care citesc glicemia dintr-o mostră de sânge (o picătură foarte mică), numite glucometre. Cel mai nou glucometru este Glucometru Contour Plus One, un dispozitiv de ultima generație de măsurare a glicemiei pe care îl poate folosi orice persoană care suferă de diabet zaharat sau care vrea să prevină această boală. Glucomentrele inteligente Contour Plus One au mai multe avantaje:

1.   Sunt foarte ușor de utilizat.

2.   Indică măsurători exacte.

3.   Primiți un feedback imediat prin funcția smartLIGHT (reprezintă un indicator luminos colorat).

4.   Aveți opțiunea de a adaugă informații suplimentare la măsurătorile glicemiei.

5.   Recoltarea second chance, prin care se poate adaugă a două oară sânge la aceeași bandeleta, în cazul în care prima proba de sânge nu a fost suficientă. 

6.   Aveți posibilitatea transferului datelor fără fir pe smartphone-ul dvs. sau tabletă compatibilă prin aplicația Contour™ DIABETES. 

Glucometrele măsoară nivelul de zahăr din sânge din acel moment, ceea ce este esențial pentru a lua măsuri imediate. Menținerea unei glicemii în limitele normale garantează o viață fără probleme.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel