Radu Tudor, în doliu: Mătușa sa, răpusă de COVID-19. „Acest virus nemernic a fost, din păcate, prea puternic”

Dana Lascu |
Data actualizării: | Data publicării:
Radu Tudor. Foto: Facebook
Radu Tudor. Foto: Facebook

Ziaristul Radu Tudor este în doliu. Mătușa sa, medic de profesie, a decedat din cauza COVID-19, boala declaanșată de infecția cu virusul SARS CoV-2.

„Când pleacă cineva apropiat, ești tulburat, nu-ți găsești cuvintele, te întrebi de ce... Mătușa mea, dr. Ana Scurtu, tanti Ana cum îi spuneam noi, a fost dintotdeauna un reper de bunătate îmbinată cu rigoarea regulilor respectate, un om foarte credincios și determinat mereu să-i ajute pe cei în nevoie. Un suflet bun, un spirit creștin în esență. 

Le mulțumesc medicilor din București și Târgoviște care au încercat să o salveze. Acest virus nemernic a fost, din păcate, prea puternic. 

Se vor întâlni în cer toți cei trecuți la cele veșnice: cu sora ei și bunica mea, Cîtu Irina, cu părinții ei Elisabeta și Vasile Scurtu, cu frații Simion și Florin. 

Rămân aici pe pământ să o pomenească și să regrete plecarea ei subită surorile Angela, Ecaterina, Maria, Manda și Niculina, alături de mulți verișori, nepoți, strănepoți, printre care mă număr și eu. 

Tanti Ana se întoarce pentru totdeauna la Valea Lungă-Cricov. Dumnezeu să o poarte pe brațele Sale și să o odihnească!", a scris jurnalistul Radu Tudor, vineri seara, pe pagina sa de Facebook.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel