Radu Tudor, în doliu: Mătușa sa, răpusă de COVID-19. „Acest virus nemernic a fost, din păcate, prea puternic”

Dana Lascu / 23 ian 2021 / 13:00
Radu Tudor. Foto: Facebook
Radu Tudor. Foto: Facebook

Ziaristul Radu Tudor este în doliu. Mătușa sa, medic de profesie, a decedat din cauza COVID-19, boala declaanșată de infecția cu virusul SARS CoV-2.

„Când pleacă cineva apropiat, ești tulburat, nu-ți găsești cuvintele, te întrebi de ce... Mătușa mea, dr. Ana Scurtu, tanti Ana cum îi spuneam noi, a fost dintotdeauna un reper de bunătate îmbinată cu rigoarea regulilor respectate, un om foarte credincios și determinat mereu să-i ajute pe cei în nevoie. Un suflet bun, un spirit creștin în esență. 

Le mulțumesc medicilor din București și Târgoviște care au încercat să o salveze. Acest virus nemernic a fost, din păcate, prea puternic. 

Se vor întâlni în cer toți cei trecuți la cele veșnice: cu sora ei și bunica mea, Cîtu Irina, cu părinții ei Elisabeta și Vasile Scurtu, cu frații Simion și Florin. 

Rămân aici pe pământ să o pomenească și să regrete plecarea ei subită surorile Angela, Ecaterina, Maria, Manda și Niculina, alături de mulți verișori, nepoți, strănepoți, printre care mă număr și eu. 

Tanti Ana se întoarce pentru totdeauna la Valea Lungă-Cricov. Dumnezeu să o poarte pe brațele Sale și să o odihnească!", a scris jurnalistul Radu Tudor, vineri seara, pe pagina sa de Facebook.

 

Articole Recomandate
Get it on App Store Get it on Google Play

Citite săptămâna aceasta


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy