Rămășițe a peste 2.200 de fetuși, descoperire macabră în casa unui medic din Illinois

Dana Lascu |
Data actualizării: | Data publicării:
Dr. Ulrich Klopfer a decedat pe 3 septembrie, iar rudele au găsit în casa lui rămășițe de fetuși când făceau ordine. Printscreen/WNDU
Dr. Ulrich Klopfer a decedat pe 3 septembrie, iar rudele au găsit în casa lui rămășițe de fetuși când făceau ordine. Printscreen/WNDU

Rudele unui medic din Illinois care a operat într-o clinică de întreruperi de sarcină au găsit în casa acestuia rămășițe a 2.246 de fetuși conservate medical, au anunțat autoritățile americane.

Dr. Ulrich Klopfer a murit pe 3 septembrie. El a condus o unitate de sănătate a femeilor din South Bend, care includea clinici de avort, înainte ca licența să îi fie suspendată în 2015, conform CNN. Rămășițele au fost găsite joi la domiciliul său din comitatul Will, Illinois de rudele care făceau ordine în obiectele sale personale. 

BBC notează că medicului îi fusese revocată licența din 2016, pentru că nu a raportat autorităților că a făcut întrerupere de sarcină unei fete de 13 ani. El ar omis, de asemenea, să se asigure că în timpul procedurilor erau prezenți și alți membri ai personalului.

Rămășițe conservate perfect ținute acasă

După decesul medicului, un avocat care reprezentintă familia sa a sunat la biroul de medicină legală din comitatul Will pentru a anunța că rudele au descoperit ceea ce păreau a fi rămășițe de fetuși și a solicitat asistență în îndepărtarea corespunzătoare a acestora, a declarat biroul șerifului din Will.

Când detectivii au ajuns la adresă, au găsit rămășițele fetale perfect conservate. Biroul legistului le-a ridicat, iar familia cooperează pe deplin cu ancheta, se mai arată în comunicatul citat de CNN.

Deocamdată autoritățile au spus că în casa medicul nu au fost găsite indicii care să arate că acesta ar fi făcut întreruperi de sarcină la domiciliu, dar ancheta continuă, WNDU

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel