Secretarul de stat Monica Althamer, șefă peste Serviciile Județene de Ambulanță

Dana Lascu |
Data publicării:
Monica Emanuela Althamer. Foto: Facebook
Monica Emanuela Althamer. Foto: Facebook

Monica Althamer, secretar de stat din Ministerul Sănătății, va coordona Serviciile Județene de Ambulanță, inclusiv pe cel de la București-Ilfov, conform unui Ordin de numire. 

Secretarul de stat Monica Althamer va coordona Serviciile Județene de Ambulanță și va decide cine va conduce aceste Servicii, dar și Institutul Național de Medicină Legală 'Mina Minovici', arată un Ordin de numire, notează DC News. 

Monica Althamer va mai coordona, pe lângă Serviciile Județene de Ambulanță și Institutul Național de Medicină Legală 'Mina Minovici', și celelalte institute de medicină legală din centrele universitare și județene. Din această nouă postură, Secretarul de stat poate face numiri în funcții ori demiteri. 

Ordinul privind delegația atribuțiile către secretarul de stat Monica Althamer a fost semnat în urmă cu câteva zile de către ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă.

Cine este Monica Althamer și ce inspecții a făcut deja la servicii județene de ambulanță, aflați pe DC News. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel