Tania Budi, cel mai TARE truc pentru un ten perfect! Ce nu face niciodată dimineața

Cătălina Burghelea |
Data actualizării: | Data publicării:
Tania Budi, cel mai TARE truc pentru un ten perfect! Ce nu face niciodată dimineața, FOTO facebook
Tania Budi, cel mai TARE truc pentru un ten perfect! Ce nu face niciodată dimineața, FOTO facebook

Tania Budi arată impecabil la 53 de ani! Vedeta are mai multe secrete care o ajută să aibă un ten și siluetă de invidiat. 

Tania Budi a dezvăluit ce nu face niciodată. 

"Nu mă spăl niciodată cu săpun pe față. Mă spăl doar cu apă dimineață, iar seara am un gel de față special, după care aplic o cremă hidratantă. Somnul are un aport foarte mare asupra tenului și starea interioară la fel. Când am orice mică supărare eu joc un teatru cu mine și mă prefac față de mine că sunt bine. Așa se ia și organismul după mine, după ce îi dictez.", a declarat vedeta în cadrul unei emisiuni TV.

Deși pare că a apelat la operații estetice, actrița neagă aceste zvonuri, însă nu este împotriva intervențiilor chirurgicale.  

"Sunt adepta operațiilor estetice, dacă este nevoie, asta după 60-65 de ani. Eu încă nu mi-am făcut niciuna.", a spus vedeta.

Tania Budi apelează la terapia Dracula

 

"Tania Budi este pacienta și prietena mea de mulți ani. După cum știți și ați văzut, ea arată foarte bine datorită genei sale, iar când apelează la tratamente estetice mereu dorește un rezultat natural. Întotdeauna alege tratamente minim invazive cu acid hialuronic, dar, cel mai important tratament este terapia Dracula, un tratament anti-aging care se bazează pe celule din sânge propriu și ajută la elasticitatea, fermitatea și luminozitatea pielii.", a precizat celebrul medic Iancu Morad despre pacienta lui. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel