Teatru în aer liber, ÎNCHIS. Actrița Iuliana Călinescu, dezvăluiri: Ce s-a întâmplat e fără precedent

Adisa Codruț |
Data publicării:
Iuliana Călinescu
Iuliana Călinescu

Din cauza exploziei numărului de cazuri COVID-19 din ultimele două săptămâni, „s-a pus lacăt” și pe Teatrul Regal din București, care trebuia să desfășoare zeci de proiecte în aer liber. Iuliana Călinescu a vorbit pentru DC News despre acest subiect. 

Teatrul Regal din București, un concept al Anei Haralambie, se închide din cauza situației epidemiologice din România, unde în ultimele două săptămâni a explodat numărul de cazuri de infecție cu coronavirus. Actrița Iuliana Călinescu, cea care a dat o mână de ajutor acestui proiect, a explicat, EXCLUSIV penttru DC NEWS, ce s-a întâmplat.

„Eu cu Ana Haralambie am încercat să deschidem această terasă de la Teatrul Regal și ni s-a părut o idee foarte bună să le dăm o mână de ajutor actorilor. Noi muncim de vreo două săptămâni. Aveam în jur de 40-50 de proiecte care se puteau derula pe perioada de vară, august-septembrie. Ne-am pus mari speranțe că o să ajutăm actorii, asta a fost și ideea”, a spus Iuliana Călinescu.

Dezvăluiri INCENDIARE din culisele deciziei de a închide Teatrul în aer liber, pe DC News. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel