Testare rapidă CORONAVIRUS pentru toți pacienții OK MEDICAL

D.C. / 19 Martie 2020 / 13:18
teste coronavirus
teste coronavirus

În încercarea de a proteja personalul medical și pacienții, OK MEDICAL recomandă tuturor pacienților săi testarea rapidă pentru COVID-19, rezultatul negativ obținut în ultimele 24 de ore de la vizită fiind prezentat la intrarea în clinică.

Măsurile luate au că obiectiv LIMITAREA rapandirii virusului SARS-COV-2 la  OK MEDICAL.

Astfel, pacienții programați pentru consultații sau tratamente în cadrul clinicilor OK MEDICAL vor avea acces la teste rapide pentru COVID-19.

Testele vor putea fi comandate contracost, testarea făcându-se individual de către pacient înainte de venirea în clinică, beneficiind de suportul oferit de personalul OK MEDICAL.

Testele puse la dispoziție identifica anticorpii IgG și IgM specifici COVID-19. Detalii cu privire la specificul testării putând fi găsite la www.okmedical.ro.

Pacienții pot comandă testele rapide de pe siteul okmedical.ro, livrarea testelor fiind făcută în maximum 5 zile lucrătoare.

Menționăm că tot personalul OK MEDICAL va fi testat periodic, în cazul înregistrării unui rezultat pozitiv urmând a se implementa măsurile legale în vigoare.

Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy