Testare rapidă CORONAVIRUS pentru toți pacienții OK MEDICAL

D.C. / 19 Martie 2020 / 13:18
teste coronavirus
teste coronavirus

În încercarea de a proteja personalul medical și pacienții, OK MEDICAL recomandă tuturor pacienților săi testarea rapidă pentru COVID-19, rezultatul negativ obținut în ultimele 24 de ore de la vizită fiind prezentat la intrarea în clinică.

Măsurile luate au că obiectiv LIMITAREA rapandirii virusului SARS-COV-2 la  OK MEDICAL.

Astfel, pacienții programați pentru consultații sau tratamente în cadrul clinicilor OK MEDICAL vor avea acces la teste rapide pentru COVID-19.

Testele vor putea fi comandate contracost, testarea făcându-se individual de către pacient înainte de venirea în clinică, beneficiind de suportul oferit de personalul OK MEDICAL.

Testele puse la dispoziție identifica anticorpii IgG și IgM specifici COVID-19. Detalii cu privire la specificul testării putând fi găsite la www.okmedical.ro.

Pacienții pot comandă testele rapide de pe siteul okmedical.ro, livrarea testelor fiind făcută în maximum 5 zile lucrătoare.

Menționăm că tot personalul OK MEDICAL va fi testat periodic, în cazul înregistrării unui rezultat pozitiv urmând a se implementa măsurile legale în vigoare.

Articole Recomandate
Get it on App Store Get it on Google Play


Citite săptămâna aceasta


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
nxt.201
YesMy