Visele care semnifică CÂȘTIGURI: Mihai Voropchievici: cu cât visezi mai mulți VIERMI, cu atât câștigul e mai mare

DCMedical Team |
Data publicării:
Bani
Bani

Numerologul Mihai Voropchievici spune că atunci când visăm bani, vom avea cîștiguri. De asemenea, câștiguri vom avea și când visăm viermi sau gândaci.

Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit la Antena 3 desmne semnificația viselor. El spune că atunci când visăm viermi, gândaci, sau bani, semnifică câștiguri. 

„Visele despre bani, sunt vise bune. Depinde cum sunt banii, bancnote sau mărunțiș; cu cât visezi valoare mai mare, cu atât norocul tău e mai mare. Vei obține așa ceva și majoritatea – la ce visăm noi – unde obținem banii ăștia? Prin muncă ? nu. Dacă ai visat banii, se referă la câștgurile neașteptate; șa loterie. O schimbare neașteptată în viața ta. Dacă ai visat bani, câștigi și banii.

Dar și visele alea oribile, urâte, cu viermi, cu gândaci, cu cât visezi mai muli viermi, cu atât faci mai mulți bani. Așa că să nu fugim de astfel de vise”, spune el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel