10 obiecte care aduc noroc și bogăție. Lidia Fecioru: „Se deschid drumurile în cel mai scurt timp”

Adisa Codruț |
Data publicării:
Potcoava găsită pe drum aduce noroc. Foto: Pixabay
Potcoava găsită pe drum aduce noroc. Foto: Pixabay

Deși se spune că nu e bine să luăm obiecte găsite întâmplător, nici măcar acele monede pe care le găsim pe jos dacă au valoare foarte mică (bănuții), totuși sunt obiecte pe care dacă le găsești îți aduc noroc spune bioenergoterapeutul Lidia Fecioru. 

Iată care sunt acele obiecte care-ți aduc noroc și bogăție dacă le găsești: 

1) Potcoava găsită aduce noroc, așa cum din bătrâni se spune. Ea trebuie pusă deasupra ușii. Se poate socoti ca un talisman al casei, a arătat bioenergoterapeutul Lidia Fecioru

2) Atunci când găsim chei ele simbolizează dezlegarea unor mistere, a unor situații. E bine să le păstrăm aproape, poate chiar alături de cheile noastre. O cheie ne poate aduce deschiderea unor drumuri în cel mai scurt timp.  

3) Un ceas funcțional este benefic - timpul se va schimba în favoarea noastră. Norocul intră în familia celui care l-a găsit. Dacă ceasul care nu funcționează nu ar trebui păstrat niciodată în casă. Chiar și cele pe care le avem noi este bine să le îndepărtăm.

4) Când găsim o mănușă se poate să construim o relație nouă. Dacă mănușa e încă caldă, poate prezice un partener loial. Pentru un afacerist, o mănușă poate fi semnul că se află pe drumul cel bun. 

5) Dacă ai găsit o icoană e semn bun și poate fi chiar talisman. Sfântul din icoană să îți fie protector!

6) Dacă găsim nasture este semn bun, putem primi o veste bună. Este bine să îl purtăm cu noi pentru a ne aduce vești bune. După ce ni s-a întâmplat acel lucru bun, este bine să aruncăm nasturele într-o apă curgătoare. Câte găuri are nasturele, atâtea vești, a spus bioenergoterapeutul Lidia Fecioru la Antena3. 

7) Liliacul cu cinci petale! Dacă găsim o ramură cu flori de liliac care au 5 petale e semn de noroc.  Bătrânii spuneau să și mestecăm o astfel de floare.

8) Monedele vechi sunt semn de prosperitate. Se pot țin în portofel sau acasă, unde ținem monede. Acel ban găsit poate deveni talisman, de purtat permanent.  

9) Inelul sau verigheta - de regulă nu le purtăm din cauza amprentei energetice ale fostului proprietar. Dar e bine să le topim și să facem altă bijuterie. Dacă e un inel ieftin mai bine îl lăsăm acolo!

10) Dacă găsești o castană într-o zonă unde nu sunt castane e bine să o luăm. De ținut în geantă sau locul unde ținem bani. Există o legătură foarte mare între castane și bani! 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel