4 combinații alimentare CIUDATE. Ai mânca așa ceva? Una dintre ele era preferata lui Elvis Presley

Giorgiana Croitoru |
Data actualizării: | Data publicării:
4 combinatii alimentare ciudate Foto: Pexels
4 combinatii alimentare ciudate Foto: Pexels

Iată 4 combinații alimentare ciudate, care ne dăunează sănătății. Preparatul preferat al lui Elivs Presley, o adevărată bombă calorică.

Bucătăria este o artă, chiar dacă unii bucătari neagă acest lucru și pun totul pe seama muncii depuse. Indiferent de cum este considerată, bucătarii... și nu numai, ci și pasionații de bucătărie creează o mulțime de combinații alimentare, care mai de care mai creative sau ciudate.

Mulți bucătari experimentează permanent rețete, le reinterpretează și le combină până găsesc ceva inedit, dar nu toate sunt pe gustul oamenilor.

În plus, unele combiații alimentare pot aduce cu ele o mulțime de boli, printre care diabet, indigestie, balonare, flatulență și chiar boli cardiovasculare. 

Intoleranța la LACTOZĂ, cauze și remedii. Cum se formează și De Ce

1. Melci cu unt și usturoi

Nu e vorba de melcii din paste, pe care îi mâncam când eram mici cu lapte, ci chiar de melcii reali.

La prima vedere, melcii n-ar fi tocmai potriviţi pentru o masă hrănitoare, nu? În bucătăria franceză s-a găsit o rețetă pentru ca acești melci să reprezinte un preparat gustos, așa că au turnat peste ei unt și usturoi.

Această combinație nu este pe gustul multora, iar unii consideră că tot acest preparat este doar un fel de bulgăre cauciucat şi lipicios.

2. Fabada spaniolă

Pe coasta de Nord a Spaniei, în Asturia, localnicii au inventat un fel de mâncare consistentă numit "Fabada Asturiana", adică o combinație între fasole boabe, şuncă, sângerete, costiţă, cârnaţi, ceapă, usturoi şi condimente, care se consumă pentru a combate iernile reci.

3. Bacon cu unt de arahide și gem

O combinație chiar ciudată, așa-i? 

Ei bine, această combinație era preferata lui Elvis Presley, care odată cu trecerea anilor, s-a îngrăşat foarte mult din cauza sandwich-ului care are 8000 de calorii. 

Sandviciul numit Fool’s Gold Loaf a fost realizat prima oară la un restaurant din Colorado, SUA, este făcut dintr-o baghetă unsă cu unt, coaptă în cuptor şi tăiată în jumătate care se umple din belşug cu bacon prăjit, unt de arahide şi gem de struguri sau zmeură, potrivit click.ro.

O adevărată bombă calorică.

4. Cartofi prăjiţi şi sos de curry

Este una dintre combinațiile pe care le facem cu toții, pentru că este delicioasă, dar probabil nu ai știut că este destul de nesănătoasă, pentru că provoacă indigestie.

Cum știi că suferi de long-COVID și în cât TIMP apar simptomele. Trifan: Dacă în acest interval nu apar, AI SCĂPAT!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel