Alexandru Rafila, despre zvonul că unele decese COVID-19 ar fi fost falsificate: E o prostie

Adisa Codruț |
Data publicării:
Alexandru Rafila  FOTO: arhivă personală
Alexandru Rafila FOTO: arhivă personală

Alexandru Rafila, membru în Comitetul Executiv al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţi, a vorbit despre zvonul că unele familii ar fi primit bani pentru a declara că rudele lor au decedat în urma infectării cu noul coronavirus. 

"E o prostie fiindcă certificatul de deces este completat doar de medic și membrii familiei nu au niciun cuvant de zis. De ce ar mări cineva numărul de morți, când și așa mor mulți oameni?!
Nu cred că o să ajungem la 10.000 de cazuri pe zi, nici nu vreau să mă gândesc la așa ceva, dar punctul principal trebuie să fie nu numărul de cazuri diagnosticate ci cazurile grave care au nevoie de terapie intensivă și care încalcă spitalele", a declarat Alexandru Rafila la Digi 24.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel