ATI din Spitalul Câmpulung Moldovenesc, inaugurat. Cât a fost investiția

DCMedical Team |
Data publicării:
Medic
Medic

Compartimentul Anestezie și Terapie Intensivă din cadrul Spitalului Municipal Câmpulung Moldovenesc a fost inaugurat joi, 7 noiembrie.

ATI, Câmpulung Moldovenesc. Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Suceava, Gheorghe Flutur, a participat joi, 7 noiembrie, împreună cu primarul municipiului Câmpulung Moldovenesc, Mihăiţă Negură, la inaugurarea Compartimentului de Anestezie şi Terapie Intensivă (ATI) din cadrul Spitalului Municipal Câmpulung Moldovenesc.

Compartimentul ATI este compus din patru saloane cu opt paturi, fiecare cu unitate de transfuzii sangvine şi este dotat cu aparat Roentgen mobil pentru a efectua radiografii la patul bolnavului. Valoarea investiţiei este de 1.305.000 lei, finanţarea fiind asigurată din fonduri proprii de Primăria Câmpulung Moldovenesc şi Spitalul Municipal.

''Aici, şi noi, Consiliul Judeţean, prin Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava, am sprijinit spitalul prin transferul unei instalaţii de sterilizare. Felicit pe domnul primar Mihăiţă Negură şi conducerea Spitalului Municipal, pe domnul manager Cătălin Săndulescu. Am fost de fiecare dată alături de Câmpulung Moldovenesc. Ei au trecut şi prin momente foarte grele, au avut conturile blocate din cauza celebrului Program Utilităţi şi Mediu, opera pesediştilor. Voi continua să-i sprijin, pentru că voi sprijini totdeauna oamenii gospodari, care văd că folosesc raţional banii publici'', a spus Flutur, potrivit Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel