Suspectă de coronavirus, și-a trimis copila la școala. Ce a urmat

Adisa Codruț / 11 Martie 2020 / 14:18
COVID-19, infecție
COVID-19, infecție

Directoarea unei școli din București cere lămuriri după ce mama unei eleve a fost testată pozitiv la coronavirus. Până acum, nimeni nu știe nimic despre situația fetei, care a frecventat cursurile școlare în timp ce mama ei era suspectă doar. 

Directoarea unei școli din București a trimis o solicitare tuturor autorităților, pentru a lămuri situația unei eleve, a cărei mamă a fost diagnosticată cu coronavirus. Eleva a fost la școală, deși mama ei era suspectă de a fi fost infectată cu Covid-19, după o vizită în Israel, la sfârșitul lunii februarie. Mai mult, eleva participa și la un program „after-school”, într-o sală în care se făceau ore în două ture.

Marți seara, rezultatul testului femeii a fost pozitiv.

„Directoarea a transmis, azi dimineață, o scrisoare adresată CNSSU, Grupului de suport tehnico-științific privind gestionarea bolilor înalt contagioase pe teritoriul României, DSP București, Prefecturii Municipiului București, Primăriiei Sector 2, MEC, ISMB și, spre înștiințare, părinților elevilor Școlii 56”, arată edupedu.ro.

Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy