Căderea părului: cum o rezolvi pentru totdeauna

DCMedical Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Iată cum să gestionezi căderea părului odată pentru totdeauna!

Multe persoane se plâng de faptul că le cade foarte mult păr, în ciuda faptului că au încercat diferite remedii.

Specialiștii spun că pierderea aproximativ 100 de fire zilnice este obișnuit atât la bărbați, cât și la femei, dar atunci când cade mai mult decât atât, poate că este necesară o vizită la medic.

Deși majoritatea oamenilor care se plâng de această problemă spun că au încercat toate produsele recomandate de experți, medici și profesioniști în salon, de multe ori problema este mai profundă. În

Verificați cinci ingrediente de bucătărie care vă vor asigura că veți avea din nou părul bogat, neted și mătăsos, și nu va mai cădea!

Methi

Nimic nu este la fel de bun ca methi pentru căderea părului. Tot ce trebuie să faceți este să înmuiați semințele în apă peste noapte și apoi să le măcinați și preparați din ele o pastă, a doua zi. Aplicați această pastă pe păr și lăsați-o să acționeze timp de o oră înainte de spălare, pentru cele mai bune rezultate!

Ouă

Da, știm că mirosul este rău, dar faceți-i părului o favoare și adăugați multe proteine ​​din ouă. Se amestecă doar un albus de ou cu o lingură de ulei de măsline și miere și se aplică amestecul de la rădăcini până la vârfuri. Spălați-vă după 20 de minute!

Ceai verde

Excelent pentru regenerarea părului. Tot ce trebuie să faceți este să înmuiați două pliculețe de ceai verde în apă fierbinte. Odată ce apa este răcită, turnați-o ușor peste scalp în timp ce o masați. Apoi clătiți cu apă cum faceți în mod obișnuit.

Amla

Se știe că Amla întărește foliculii de păr ca nimic altceva pentru cel mai bun tratament pentru căderea părului. Tot ce aveți nevoie este niște pastă de amla. Amestecați-o cu suc de lămâie și aplicați amestecul pe scalp, astfel încât rădăcinile firului de păr să primească toată hrana de care au nevoie. Se lasă o oră și apoi se spală.

Aloe vera

Nu există nimic pe care aloe vera să nu-l vindece! Este un remediu excelent pentru căderea părului și favorizează regenerarea părului. Pulpa plantei este tot ce aveți nevoie. Trebuie pasată și aplicată pe scalp, prin păr și lăsată să acționeze 45 de minute înainte de a clăti părul.

Oricare dintre aceste remedii, aplicate săptămânal, vor aduce rezultate vizibile în termen de o lună!

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel